9 квітня 2019 12:40
1

"Марканич не принимал участие в матче сборной ЛНР". Заявление Федерации мини-футбола Украины

Федерація міні-футболу України виступила із заявою щодо участі у матчі збірної Святослава Марканича:


"Нам соромно. Соромно не від того, що в грі із збірною Швейцарії грав Святослав Марканич, а соромно від того, що в погоні за сенсаціями, хайпом, порушуються базові журналістські принципи безпідставно руйнується репутація громадянина та патріота України.


Нам шкода і соромно, що одне ЗМІ написало не перевіривши інформацію, не взявши жодного коментаря щодо цієї ситуації ні в федерації міні-футболу, ні в гравця, ні в ФФУ, а інші ЗМІ передрукували відверті плітки та неправду.


Повідомляємо, що декілька років тому ФФУ провела перевірку даного факту, та футболіст був повністю виправданий, так як не брав участі в даному матчі.


Як федерація міні-футболу, ми надаємо всю необхідну підтримку Святославу і з радістю і надалі будемо бачити його в складі нашої збірної. Є мало людей, які через любов до Батьківщини, готові кинути своє місто і з 6тимісячною дитиною залишити свій окупований дім і переїхати на нове місце. Є мало людей, які готові повернутись назад, аби забрати своїх батьків. І є ще менше людей, які на пропозицію терористів готові відмовити їм. Святослав відмовився грати за "ЛНР", хоча і його ім‘я внесли до списків гравців. Звична практика обману, фальсифікацій "їхтамнєтов".


Водночас ми з вдячністю сприймаємо ще одне нагадування про уважний підхід до селекції збірної. Проте, ще раз, і в свою чергу нагадуємо про важливість професійного підходу ЗМІ до фактів та їх перевірки, і розуміння, яку силу несе неправда щодо репутації кожної окремої людини", - йдеться у зверненні, яке опубліковане на сторінці федерації у Фейсбуці.



как бы намекают на так называемые сми ,которые не заморачиваются особо на достоверности и несут всякую пургу