6 квітня 2019 16:27

Сергей ЛАВРИНЕНКО: "Ингулец" пишет историю, и важно как можно дольше продержаться на кубковой дистанции"

Головний тренер «Інгульця» Сергій Лавриненко прокоментував для офіційного сайту ФФУ хід підготовки його підопічних до кубкового протистояння з «Карпатами»:


- Вважаю, що нам пощастило з жеребом 1/4 фіналу Кубку України. І не тільки тому, що наш суперник у чвертьфіналі - іменитий, із кубковим характером, і можна не сумніватися, що в неділю на стадіоні в Олександрії буде аншлаг. Я переконаний, у нас є шанс кинути виклик галичанам.


Оскільки «Інгулець» раніше не здобував права виступати у чвертьфіналі, ми пишемо історію й не збираємося зупинятися на досягнутому. Звичайно, у нас була можливість детально вивчити сильні й слабкі сторони зелено-білих. Передусім ми постараємося нейтралізувати ударну силу гостей - нападника Мар’яна Шведа, який після підписання контракту з іменитим «Селтіком» залишився в оренді в «Карпатах», аби допомогти їм пробитися до єврокубків.


Оскільки нині під моєю орудою практично два рівноцінні склади, я не задіяв кількох ключових виконавців в останньому календарному матчі першості з «Гірником-Спорт». Сподіваюся, що вони зі свіжими силами продемонструють своє вміння в протистоянні із львів'янами. До речі, у 2015 році, коли я очолював першолігову «Зірку», ми перемагали елітні «Карпати» в кубковому турнірі. Як домогтися цього й з «Інгульцем»? Треба самим забити й не пропустити, ну і, звичайно, бажано, аби фарт був на нашому боці.