3 лютого 2019 22:17

"Динамо" U-15 завершило выступления на Зимнем Кубке ДЮФЛ

У заключному матчі групового етапу Зимового Кубку ДЮФЛ динамівська команда U-15 зустрічалася із київською «Зміною-Оболонь».


Протягом усього матчу наші хлопці переважали суперника за створеними моментами, яких у команди Андрія Фартушняка та Віктора Мороза було більш, ніж достатньо. Зокрема у поперечину влучив Давлатов, а Мельниченко – у стійку. Та долю матчу вирішив сумнівний пенальті, призначений на останній компенсованій хвилині зустрічі. Після метушні у штрафному майданчику гравець суперника впав, а арбітр вказав на одинадцятиметрову позначку.


Взагалі, гра вийшла досить жорсткою. Суперник грав грубо: Бенедюку розбили ніс, часто оримував по ногах Царенко, але на ці моменти суддя не зважав.


Турнірна таблиця склалася таким чином, що у випадку перемоги «Колоса» над «Локомотивом» у паралеьному матчі, «Динамо», незважаючи на цю прикру поразку, усе одно вийшло б з групи до наступного етапу. І після першого тайму команда з «Ковалівки» вела 3:0, що цілком влаштовувало динамівців, але у підсумку поєдинок завершився унічию 3:3. На цьому наші хлопці, для яких цей турнір мав підготовче значення, завершили свої виступи на Зимовому Кубку ДЮФЛ.

Зимовий Кубок ДЮФЛ. Група 2. 3-й тур


«Динамо» U-15- «Зміна-Оболонь» - 0:1 (0:0)


«Динамо» U-15: Ісаченко, Корінний, Волковицький, Єременко, Чубатий (Філатов, 51), Мельниченко, Ганжола, Подоляк, Тітаренко, Фернандо, Александров.

На заміну після перерви виходили: Царенко, Давлатов, Бенедюк, Слесар.


Гол: (80+4, з пен.).