21 листопада 2018 10:28

Андрей ШЕВЧЕНКО: "Матч с Турцией был полезным в первую очередь в информационном смысле"

Головний тренер збірної України Андрій Шевченко поспілкувався з представниками ЗМІ на прес-конференції після матчу з Туреччиною.


— Нам було приємно провести тут матч, ми отримали багато корисної інформації, — сказав Андрій Шевченко. — Ми, так само, як і збірна Туреччини, задіяли багато молодих гравців. Цей поєдинок був корисним у першу чергу в інформаційному сенсі.

У грі було багато невикористаних гольових моментів — як у нас, так і в господарів. Сьогодні за збірну України грали близько 10-ти футболістів, які ще вчора виступали за молодіжну команду. І вони дуже добре себе проявили.

— Збірна України зараз складається з молодих гравців. Яку команду ви хочете створити та кого можете виділити по сьогоднішньому матчу в обох збірних?

— Кілька наших лідерів отримали травми. Я сподіваюся, що вони відновляться до старту відбірного турніру чемпіонату Європи. У першу чергу для мене сьогодні було корисно подивитися потенціал молодих гравців, і я залишився задоволеним побаченим. Хочу висловити вдячність турецькій збірній, яка забезпечила накал боротьби. Вийшов цікавий матч.

Також хочу відзначити всіх гравців, як у своїй команді, так і в суперника. Футболісти обох збірних діяли з високою мотивацією.

Я з великим задоволенням приїжджаю до Туреччини. Мені дуже приємно, що мене тут пам’ятають як гравця та знають як тренера.

— Що ви можете сказати про керманича збірної Туреччини Мірчу Луческу, який довгий час працював в Україні?

— Я дуже поважаю Мірчу Луческу як тренера, який зробив дуже багато у футболі. Про цього фахівця можу сказати тільки добрі слова.