31 жовтня 2018 22:01
2

Николай ШАПАРЕНКО: "В первом тайме нужно было больше подавать в штрафную, а мы играли поперек поля и назад"

Переломним моментом у виїздному матчі 1/8 фіналу Кубка України з "Минаєм" став дубль двадцятирічного півзахисника ДИНАМО Миколи ШАПАРЕНКА, який відзначився двічі упродовж за чотирьох хвилин.


Ви вже граєте поперек поля та назад два роки. у вас це називається контроль мяча. у нас бей-беги. хоча і бігти ви не можете. трохи Циганков, Вербич і ти, Коля біжите.

Коля, ти під керівництвом хана ДЕГРАДУЄШ. він тобі нічого не дає.
я дивлюся всі команди ДК у всіх турнірах, які транслюють.
Так от: останні два-три роки ВСІ команди ДК деградують та немають поставленої гри. Хоча ті ж гравці грали при іспанцях в ДЮСШ набагато краще. на гру було цікаво дивитися. зараз бей вперёд комбинация придёт. а ще краще дай умовному Волошину, Ісаєнку - вони щось придумають.
Кажуть , що у нас гравці губляься при переході в дорослий футбол? ні, їх гублять тренери типу хана, лужного, блохіна. саме тренери не вміють працювати з молоддю!
" Мы должны были снимать все вопросы еще в первом тайме."
Нещасний, дякуйте долі за невезучість і недосвідченість гравців "Мінаю", бо саме вони повинні були зняти всі питання у першому таймі... І ще: Хацкевич не навчив вас відкриватись, грати в пас (бо не фахівець), тому ви не знаєте, що робити з м'ячем, кому віддати пас, бо всі гравці під пресингом. Наслідок - "... а мы играли поперек поля и назад." Не граєте, а мучитесь. І так в кожній грі. Замовте один квиток на Мінськ, інкше програвати "Мінаям" стане нормою...