10 січня 2003 19:50

Ващук обвиняет "Динамо" в фальсификации


Владислав Ващук в інтерв´ю Українській Службі Бі-Бі-Сі заявив, що в грудні 2002го року він подав в прокуратуру Шевченківського району міста Києва прохання про проведення графологічної експертизи підпису на контракті гравця з київським Динамо, який зобов´язує його грати в Києві до 2004го року.

Владислав Ващук: "Я подав до прокуратури листа про те, що відбувається фальсифікація мого документа і мені щойно повідомили, що буде графологічна експертиза цього документа і, що київське Динамо подало на мою дискваліфікацію на шість місяців. Я подав особисто заяву в прокуратуру Шевченківського району десь 26 грудня"

Як підтвердили Бі-Бі-Сі в Професійній Футбольній Лізі України у випадку визнання дій Владислава Ващука незаконними його загрожує дискваліфікація терміном до шести місяців.

В ПФЛ також не виключають можливості проведення графологічної експертизи підписів гравця на контракті Владислава Ващука з київським Динамо.

Колишній капітан Динамо Київ не з´явився на тренувальний збір зараз провадить підготовку до нового сезону в Туреччині разом з московським Спартаком.

Власники київського клубу звинувачують Ващука у незаконному підписанні контракту зі Спартаком і твердять, що гравець має діючий контракт з Динамо Київ.

Сам гравець твердить, що не підписував нового контракту з власниками Динамо, і що термін дії його зобов´язань вибіг наприкінці 2002 року.

Речник московського Спартака в інтерв´ю Бі-Бі-Сі заявив, що клуб переконаний в тому, що Владсилав Ващук не має жодних зобов´язань стосовно київського Динамо.