13 грудня 2002 15:10

Юниорские сборные получили соперников


Cьогодні, у штаб-квартирі УЄФА відбулося жеребкування перших кваліфікаційних раундів чемпіонатів Європи 2003/04 серед збірних команд U-17 та U-19. Церемонію проводив голова Комітету юнацького й аматорського футболу Джим Бойс та технічний директор УЄФА Енді Роксбург, котрим допомагали переможці Fairplay 2001/02 серед юнацьких збірних Нікі Зімліна з Данії (U-17), Ксав’єр Чен з Бельгії (U-19).

Збірна України (U-17) потрапила до 12 групи разом з командами Казахстану, Естонії та Молдови. 48 команд було розподілено на 12 груп, по чотири в кожній. До другого раунду, де на учасників очікуватимуть збірні Іспанії, Англії та Польщі, вийдуть переможці груп, а також команди, що посядуть друге місце, та кращі треті команди. До 7 переможців груп приєднається країна-господар фінального раунду – Франція.

Збірна України (U-19) потрапила до 11 групи, де на неї чекають команди Франції, Вірменії та Боснії і Герцеговини. Принцип розподілу той самий: 12 груп по чотири команди в кожній. До наступного раунду вийдуть переможці груп, команди, що посядуть друге місце, та кращі треті команди. Збірні Іспанії, Чехії та Словаччини розпочнуть боротьбу з другого кваліфікаційного раунду. Швейцарія як країна–організатор фінальних змагань одразу потрапляє до вісімки.