26 листопада 2002 21:54

"Черноморец" усиливается


Тренери “Чорноморця” ведуть активний пошук нових виконавців, котрі могли б допомогти поліпшити турнірні показники у весняній частині змагань. За деякою інформацією, у списку можливих кандидатів значиться понад два десятки футболістів. Дехто з них уже побував на оглядинах в Одесі. Це стосується півоборонців Сергія Валуєва, останнім клубом у футбольній кар’єрі якого був казахстанський “Каспій” з Актау, та Юрія Лукашова з білоруського “Дніпра-Трансмашу” (Могильов), котрі, пробувши кілька днів у тренувальному таборі “Чорноморця”, залишили південне місто, оскільки рівень їхньої майстерності не відповідає вимогам клубу української вищої ліги.

А для двох інших потенційних новачків — Олександра Коваленка з тернопільської “Ниви” та Віктора Головатенка з молдовського “СКА-Вікторія”, котрі випробовувалися в згадуваній зустрічі з “Молдою”, оглядини ще не завершилися. Не виключено, що 18-річні футболісти приїдуть до Одеси у грудні.

Щодо кадрових втрат. Поки відомо лише те, що голкіпер Олександр Гуменюк має бажання продовжити кар’єру в іншому клубі. Цілком ймовірно, що ним стане луцька “Волинь”, у якій він тривалий час перебував на оглядинах восени.

Питання працевлаштування турбуватиме найближчим часом і молдовського оборонця Ігоря Опрю, який по завершенні першого кола нинішнього чемпіонату був виставлений одеським клубом на трансфер, — повідомляється на новому сайті football.odessa.ua.