3 жовтня 2017 12:51
21

В 2014 году Марлос поддерживал сепаратистов?

Пользователь Facebook Денис Компаниец на своей странице в соцсети опубликовал фото из Instagram натурализованного Марлоса, датированное 2014-м годом, которое может быть свидетельством поддержки футболистом сепаратистов.


"Верховний головнокомандуючий нещодавно надав Українське громадянство бразильському гравцю "Шахтаря" - Марлосу.


На його офіційному акаунті в Інстаграм знайшов цікаве фото за 2-ге березня 2014-го року, на ньому колони людей з російськими прапорами.


Підпис перекладається "Бог благословить цих людей".


Хотів скопіювати посилання на публікацію, але вибило помилку, тоді вирішив зробити скрін, а коли обновив сторінку то фото зникло.
https://www.instagram.com/marlosbonfim/


Гравець прямо зараз знаходиться в розположенні збірної України з футболу і якраз в цей момент мабуть за чиєюсь порадою видалив фото підтримки сепаратистів.


Цієї п'ятниці має дебютувати в жовто-блакитній формі нашої збірної...


Думаю, що всі знають із якими проблемами стикаються іноземні добровольці україно-російської війни, які іноді так і не отримують громадянства країни за яку воюють. Отака в нас реальність".


То есть фото висело с 2014 года и было удалено именно в тот момент, когда автор "вирішив зробити скрін"? Серьезно? Какова вероятность такого совпадения? Ответив себе на этот вопрос становится практически очевидной провокация от того, кому, видимо, не очень нравится бразилец в составе сборной Украины. Вот и навык фотошопа пригодился)
Сховати
Не понимаю,почему вас заминусовали???....таких совпадений не бывает!!!видимо снежный ком!!!
кто-то писал, что матч с хорватами в киеве могут не доиграть из-за марлоса, так вот теперь еще больше вероятность того,что матч реально не доиграют