29 березня 2017 12:55

Руководитель отдела маркетинга "Карпат": "Хотели сделать так, чтобы презентация формы запомнилась"

Керівник відділу маркетингу ФК «Карпати» Юрій Бойчук прокоментував представлення нової форми команди.

«Готуватися до презентації нової форми ми почали ще в грудні минулого року. Звісно, ідея представлення екіпіровки в Карпатах – справа дуже ризикована, потребувала максимальної концентрації та ідеального планування. На жаль, мали місце і нюанси, від яких «Карпати» були відверто залежними – я маю на увазі березневу погоду, передбачити яку просто неможливо. Протягом останнього місяця, прогноз змінювався із божевільними темпами, тому ми розглядали і запасний варіант, правда, не такий ефектний і не такий далекий».


«Щодо місця презентації, то ми розглядали кілька локацій в Карпатах. Головною умовою була точка саме в Львівській області, але окрім того, комплекс мав би відповідати цілій низці вимог. Це і місце для фотосесії команди, і готовність прийняти велику кількість людей, і якісна карпатська кухня, і, звичайно, розуміння та сприяння зі сторони господарів. «ТАОР-Карпати» усім цим вимогам відповідає, тож ми вирішили зупинитися саме тут».

«Ясна річ, можна було просто показати гостям форму і перейти до фуршету (сміється), але наші маркетологи вирішили зробити так, щоб сама презентація запам’яталася. Саме тому ми замовили і повітряну кулю, і акторів з дрогобицького театру імені Юрія Дрогобича, і квадроцикли».

«Тепер ми віримо, що нова форма неодмінно принесе нові перемоги нашій команді, а уболівальники оцінять її дизайн та якість – все ж це спільна розробка ФК «Карпати» та нашого технічного спонсора TM Joma» – підсумував Юрій Бойчук.