21 лютого 2016 16:51
1

Arsenal Cup. "Динамо-2" - "Оболонь-Бровар" 0:1

У черговому матчі на турнірі Arsenal Cup ім. Сергія Закарлюки підопічні Вадима Євтушенка зустрічалися з командою «Оболонь-Бровар».


Це був вже четвертий матч нашої команди за останній тиждень.

Початок поєдинку вийшло дуже динамічним. Головко не вистачило зовсім трохи, щоб дістати м'яч головою після навісу зі штрафного. У гостей небезпечно виконав штрафний удар Фаворов, але Волинець накрив м'яч у нижньому куті. У відповідь небезпеку біля чужих воріт створив Зубков. Ближче до середини тайму «Оболонь» на якийсь час перемістила гру до динамівським воротам. Ударом з близької відстані замикав атаку Фаворов, але м'яч пролетів поруч зі штангою.


Вирішальною у грі стала 70-а хвилина. В одній з атак, коли нічого не віщувало неприємностей, Бідловський прийняв м'яч на фланзі і з лівого кута воротарського майданчика пробив під воротарем точно в дальній кут.

Arsenal Cup 2016. 4-й тур групового етапу

21.02.2016. Манеж НТБ «Динамо»

«Динамо-2» - «Оболонь-Бровар» - 0:1 (0:0)


«Динамо-2»: Волинець, Трубочкін, Головко, Джгереная, Акубардія (М. Нестеренко, 46), Скидан (Цибульник, 68), Нагорний (Немтінов, 75), Ісраїлов (Жікол, 68), Полегенько (Алексєєв, 75) , Гемега (Трояновський, 46), Зубков (Ковбаса, 62).


Гол: Бідловський (70).

Коли до Суркіса дійде , що Євтушенко не динамівський тренер?