28 січня 2016 19:16

Гол Чумака помог молодежной сборной Украины разгромить Саудовскую Аравию

В передостанньому турі AntalyaCup молодіжна збірна України каменя на камені не залишила від Саудівської Аравії, перегравши азіатів з рахунком 6:1. Чемпіоном же даного турніру вже за тур до фінішу стала збірна Азербайджану, яка, до речі, незважаючи на дострокове завершення своїх виступів в ньому (29 січня команда повертається додому), завдяки перемозі в першому матчі, стала врешті недосяжною для «синьо-жовтих». Їх місце, до речі, також відомо. В незалежності від результату останньої гри підопічні Олександра Головка фінішують на другому місці, адже перед останнім туром випереджають збірну Албанії – свого останнього суперника - на 4 очки.

Повертаючись до подій сьогоднішнього матчу, слід відзначити, що гра з Саудівською Аравію видалась для українців доволі успішною – вже на 28-ій хвилині завдяки зусиллям Страшкевича, який записав до свого активу дубль та Чумака, України вела в рахунку з перевагою в 3 м’ячі. Щоправда всередині першого тайму Саудівська Аравія зуміла відквитати один гол – та він виявився першим і…останнім для них в цьому матчі – 3:1 – результат стартових 45-ти хвилин.

Після перерви ж забивали виключно українці: Данченко на 60-ій, Фаворов з пенальті на 75-ій, і, остаточну крапку в матчі поставив Безбородько – на 88-ій. 6:1 – підсумковий рахунок матчу.

Останню ж гру на турнірі українці проведуть в суботу, 30 січня, проти команди Албанії.

«AntalyaCup»

Україна U-21 – Cаудівська Аравія U-20 – 6:1

Голи (Україна): Страшкевич (13, 28), Чумак (26), Данченко (60), Фаворов (75, пен), Безбородько (88)


Україна U-21: Підківка (Безрук, 46), Соболь, Сваток, Качараба, Кірюханцев, Чумак (Каплінко, 76), Фаворов, Кузик (Полегенько, 64), Страшкевич (Радченко, 58), Данченко (Гринь, 64), Беседін (Безбородько, 46)