15 листопада 2015 20:31

Андрей ПАВЕЛКО: "Праздновать еще рано, в Словении нас ожидает важнейший поединок"

Президент Федерації футболу України Андрій Павелко прокоментував перемогу України над Словенією 2:0 в першому матчі плей-офф Євро- 2016.

"Учора наша команда зробила перший і дуже важливий крок. Але святкувати ще рано. У вівторок матч-відповідь в Маріборі розпочнеться з рахунку 0:0, тому треба забути про перемогу у Львові і готуватися грати з чистого аркуша. Інакше кажучи, в Словенії нас чекає надзвичайно важкий і напружений другий тайм протистояння".

На думку Павелка, Львів як місце проведення матчу був дуже правильним вибором.

"Аура і атмосфера міста, "Арени Львів" - непередавані. Ніскільки не сумнівався, що такий матч повинен був відбудуться саме в щасливому для збірної Львові".


Президент ФФУ вважає, що переможного результату не вдалося б досягти без підтримки усіх українців.

"Учора на стадіоні були присутніми уболівальники з усіх куточків України, наші герої-воїни АТО і навіть особисто Президент України Петро Порошенко. Своєю неймовірною підтримкою трибуни зарядили і надихнули команду на позитивний результат. Відповідно, ця перемога - заслуга усіх українців".


Також Андрій Павелко відзначив "фартовість" Президента України для збірної.


"Сподіваюся, що присутність Петра Олексійовича на матчах збірної стане хорошою традицією. І така підтримка на найвищому державному рівні надихне наших футболістів і тренерів на майбутні звершення".