18 серпня 2015 18:49
6

Денисов объяснил, почему чемпионат Италии на футбольных каналах Украины не покажут

Директор телеканалів «Футбол 1» / «Футбол 2» Олександр Денисов у коментарі прес-службі розповів, чому в новому сезоні на телеканалів не буде італійської Серії А:


- У новому сезоні італійської Серії А на каналах «Футбол 1»/«Футбол 2» не буде. На жаль, останні кілька років ми спостерігаємо неухильне падіння інтересу українських телеглядачів до чемпіонату Італії і відповідно маємо низькі рейтинги телевізійного перегляду цього чемпіонату. А для нас важливо показувати той продукт, який, в першу чергу, цікавий нашому глядачеві. І згідно з нашими останніми дослідженнями серед українських вболівальників безумовною популярністю користуються англійський та іспанський чемпіонати. Тому, в новому сезоні англійська Прем'єр-ліга і іспанська Ла Ліга залишаються на каналах «Футбол 1»/«Футбол 2», а італійського чемпіонату не буде.
Я у газпрома доход ворую. Шарингом называется. Всё топ-чемпионаты на одной тарелке!
А лично мне вообще пенисовские каналы не доступны. У меня триолан, раньше показывали, а последний год-вырубили. Не знаю по чьей вине.
Сховати
Абонплата футболов поднялась и многие операторы зажали денег. Волякабель тоже не хотела платить, но ее закидали гневными письмами и у меня таки показывают)
Я в шоке! Как можно закрыть Италию? Мне лично испанский вообще не интересен. Буду Милан смотреть в интернете. Слава Сопкасту.
Пенисов, хорош пургу гнать, скажи людям честно и прямо - Ахметка зажал денег. Уже перестали показывать Германию и Францию, теперь вот Италия, кто следующий на очереди, а Пенисов???
Сховати
Dynamo_kh_, ну да, зато чемпионат штата Сан-Паулу имеет высокие рейтинги и его показывают, вместе с самим чемпионатом Бразилии)