24 липня 2015 18:49

Виктор ВАЦКО: "Подозреваю, что руководство "Динамо" сейчас сделает все, чтобы удержать Ярмоленко"

Известный комментатор Виктор Вацко на сайте Matchday выразил свое мнение относительно кадровой ситуации в "Динамо".

"Я думаю, що є позиції, які українські футболісти на даний момент не здатні закрити так, щоби дати одразу ж результат. Пішов Ленс, мабуть піде Ярмоленко (хоча, підозрюю, що керівництво Динамо зараз зробить усе, щоби його втримати) - хто їх замінить з тією ж якістю? Олег Гусєв є, а хто ще? Кого в Україні можна ще придбати? Громов як варіант. Але чи бачить його у своїх схемах Ребров і чи відпусить його Ворскла за адекватні гроші? Тому тут, принаймні для мене, зрозумілий так би мовити імпортний вектор пошуку.

З іншого боку є позиції, де існує конкуренція українець-легіонер. І не факт, що легіонери витіснять українців зі складу. Наприклад, думаю, зараз у Динамо всі очікують на якнайшвидше повернення до форми Жені Макаренка. Якщо він гратиме так, як до травми, майже не сумніваюсь, що у складі гратиме саме Макаренко, а не Антунеш.

Ті ж Рибалка, Сидорчук, Буяльський, Кравець, Гармаш, Морозюк, Гусєв, якого я вже згадував, Хачеріді - всі вони конкурентоздатні футболісти уже зараз. Плюс з'явився Мякушко, якому ще потрібен час, щоби зрозуміти насамперед нюанси тактичних вимог тренерського штабу Динамо. 

Є Шовковський, Рибка, Коваль і українська воротарська позиція.

Тобто, на мій погляд, на даний момент українців із претензіями та якістю гравця основного складу у Динамо цілком достатньо. А один-два трансфери, які я не виключав би до кінця літнього вікна, перебору футболістів не створять і на клімат впливу не матимуть", написал Вацко.