5 грудня 2014 16:36
1

Отец Безуса: "Рома, скорее всего, не в курсе"

Півзахисник Київського "Динамо" Роман Безус навряд чи знає про свій можливий перехід до Дніпропетровського "Дніпра" під час зимового міжсезоння. Про це Gazeta.ua розповів батько футболіста Анатолій Безус.

"З цього приводу з сином не розмовляв. Сам нічого не знаю з приводу "Дніпра". І Рома, скоріше за все, теж не в курсі. Взагалі мені важко говорити про його кар'єру. Він доросла людина і такі речі має вирішувати самостійно", - сказав Безус-старший.

Водночас батько футболіста відзначив, що не знає причин, через які син зовсім не потрапляє до основного складу "Динамо". 

"Я не працюю у системі столичного клубу і не є тренером "Динамо". Не бачу тренувального процесу, тому мені важко шукати причини невдач. Це — питання до тренерів клубу. Знаю, що Рома старається на тренування, віддається по повній. Значить десь він не вписується у схему, не підходить", - додав Анатолій Григорович. 

"Звісно, для виправлення ситуації він повинен мати бойовий настрій. Але по правді, дуже важко такий настрій підтримувати вже два роки", - підсумував батько гравця.

Не знает причин?:) А папа игры сына хоть смотрел и сравнивал с игрой партнеров, когда тот выходил на поле?:)))