29 листопада 2014 23:03

Юрий МОРОЗ: "Кто более удачлив, тот и выигрывает матчи"

Тренер молодіжної команди «Динамо» прокоментував нічию з «Ворсклою»:

- Гра вийшла бойовою,обопільно гострою. Враховуючи погодні умови, на перший план вийшли бійцівські якості. Скажу, що гра була цікава з обох сторін - і для вболівальників, і для фахівців.

- У вашої команди було багато моментів, чому не вдалося забити у другому таймі?

- У хлопців було бажання, вони старалися, створювали моменти, але в кінцівці трохи чогось не вистачало. Можливо, вплинули погодні умови, можливо, ще щось ... Універсального рецепту тут немає, хто більш удачливий, той і виграє матчі, особливо, такі.

- У ваших підопічних був великий відсоток браку при передачах - це через синтетичне поле?

- Можливо, і в цьому теж є проблема, але хлопці намагалися грати гостро, швидко, відповідно, виходив великий відсоток браку.

- Після того, як закінчився сезон у команди U-19, на останні гри буде більше залучати молодших хлопців? Сьогодні лава запасних була представлена ними.

- Так, дійсно, є хлопці, які становлять інтерес для нашої команди, я бачу в них перспективу, їх і намагаємося залучати до роботи.

- Чому сьогодні була всього одна заміна, і та - вимушена? Молодь ще не зовсім готова?

- Просто таким було напруження гри, майже ніхто не випадав, хотілося б кимось підсилити гру, але претензій ні до кого не було, всі старалися. Гра вийшла хорошою, мені дуже вона сподобалася.

- Що можете сказати про коефіцієнт корисної дії Цурікова?

- Андрій завжди активно грає вперед, діє строго в обороні, до нього немає абсолютно ніяких претензій, він старається і все виконує, зібрано ставиться до ігор, я йому за це вдячний.