8 листопада 2014 20:12

Юрий МОРОЗ: "Игроки стали интенсивнее выполнять то, что мы требуем"

Тренер молодіжної команди «Динамо» прокоментував перемогу над «Карпатами» і гру окремих футболістів:

- Сьогодні ми задоволені результатом. Сьогодні хлопці намагалися втілювати те, що ми відпрацьовуємо в тренувальному процесі, і те, що весь час від них вимагаємо. Вони стали виконувати це швидше і інтенсивніше. Це і привело до позитивного результату.

- Як оціните гру футболістів першої команди - Аруни, Калитвинцева, Цурікова? Ви задоволені ними?

- Так, але їх оцінює головний тренер першої команди. На мій погляд, всі троє дуже добре виглядали в тому, що стосується руху, контролю м'яча, вони старалися, і питань до них немає. У нас є зв'язок з головним тренером. Вимоги є і з його боку, і з нашого - вони повинні це все виконувати. Ніякого пільгового становища для них немає. Вони прекрасно розуміють, що через ігри дубля можна підтримувати форму і бути готовими в будь-який момент замінити гравця першої команди.

- Харатін знову грав в центрі захисту...

- Це не було рекомендацією Реброва. У зв'язку з тим, що у нас є травмовані гравці, плюс, деякі поїхали в збірні, сьогодні була необхідність зміцнити лінію оборони. Ігор, в основному, зіграв дуже добре, але місцями є проблеми. Але це властиво молоді.

- Ви починаєте потроху підключати Тимчика з U-19?

- Так, Саша добре себе зарекомендував і в іграх за команду U-19, і в тренувальному процесі, тож вже стукає у двері U-21, і у нього є непогані перспективи. Але все залежить від нього самого.