20 вересня 2014 09:41

Сергей РЫБАЛКА: "Понимали, что кто выиграет борьбу, тот и выиграет матч"

Півзахисник «Динамо» прокоментував перемогу над «Ріу Аве» в Португалії.

- Перед грою було багато розмов щодо стану поля, побоювань, аби ніхто не травмувався. Все гаразд у цьому питанні?

- Ні, коли ми приїхали та побачили це поле, ми, звичайно, здивувалися, що на ньому доведеться грати матч Ліги Європи. Але нам тренери сказали, щоб ми не звертали на це уваги, що буде боротьба, й ми маємо виграти цю боротьбу, оскільки хто її виграє, той виграє і матч.

- «Динамо» останніми роками мало проблеми з командами, не надто відомими в Україні. Сергій Ребров знає, як уникнути цієї проблеми?

- «Ріу Аве» зараз іде на першому місці в чемпіонаті, й грав у фіналі Кубка Португалії, тому ми налаштовувалися на серйозну гру. Тим паче, це матч Ліги Європи, й важливо було виграти перший матч. Ми налаштовувалися дуже серйозно. Після невдачі із «Зорею» ми могли налаштовуватися лише на максимальний результат.

- Які ваші амбіції в цьому розіграші Ліги Європи та, зокрема, в групі?

- Звичайно, всі очікують від нас виходу з групи, це навіть не обговорюється. Просто в кожному матчі нам потрібно перемагати, а далі вже будемо дивитися.

- Що партнери по команді сказали дебютанту Микиті Бурді після гри?

- Сказали, що він дуже добре зіграв. Спочатку трошки хвилювався, але загалом зіграв упевнено. Всі привітали його з хорошим дебютом у Лізі Європи та побажали прогресувати з кожним матчем.