25 квітня 2014 09:58
5

Юрий Вакс - главный арбитр матча "Металлург" - "Динамо"

Комітет арбітрів ФФУ визначився з бригадою арбітрів, яка буде працювати на матчі 27 туру чемпіонату України між донецьким «Металургом» і «Динамо», що відбудеться в Донецьку в неділю, 27 квітня, на стадіоні «Металург». Початок зустрічі о 19:30.

Головний арбітр - Юрій Вакс (Сімферополь).

Асистенти арбітра - Сергій Беккер (Харків) та Олег Плужник (Харків).

Додаткові асистенти арбітра - Андрій Лісаковський (Одеса) та Роман Бохняк (Севастополь).

Четвертий арбітр - Максим Чертоляс (Херсон).

Суддівський спостерігач - Володимир Петров (Харків).

У нинішньому сезоні Юрій Вакс вже двічі перетинався з «біло-синіми». При ньому «Динамо» в Києві мінімально обіграло «Карпати» (10-й тур, 1:0), а також здолало в Харкові «Металіст» в 1/4 Кубка України (3:2). На матчах донецького «Металурга» він працював один раз, коли наші майбутні суперники в гостях мінімально поступилися «Чорноморцю» (4-й тур, 0:1).

В цілому, в поточному чемпіонаті кримчанин відсудив 12 матчів у Прем'єр-лізі, показав 47 жовтих і одну червону картку, а також призначив два пенальті. Вісім жовтих карток і один пенальті на рахунку Юрія Вакса в матчі Кубка України. Поєдинки елітного дивізіону України обслуговує з 2009 року. 

Что у нас нет нормальных арбитров ? Как только играет Динамо, так ставят разных дебилов типа Швецов или Бакс.
А эта гнида часом рашенским паспортом?
Ха ха ха
Шо то я очкую (с)
Клоунада с арбитрами продолжается. Опять этот Вакс, который очень "любит" Д.К.! В добавку к нему "Сергій Беккер (Харків) та Олег Плужник (Харків)", люди из города конкурента за 3-е место на данный момент. Интересно, а в других странах такой цирк бывает?