5 грудня 2013 18:11
29

Макаренко может покинуть "Динамо" ради одного из топ-клубов

У защитника «Динамо» Евгения Макаренко вскоре истекает контракт с киевлянами, а интерес к нему уже проявляет один из топ-клубов. Об этом на своей конференции на сайте matchday написал журналист телеканала 2+2 Роман Бебех.

- У Макаренко незабаром завершується контракт і "Динамо" має зробити все для того щоб його продовжити. Так як це зробив "Дніпро", продовжив угоду з Зозулею. Так ми можемо говорити про те, що наші футболісти вимагають завищені умови, але з іншого боку уявіть собі стан Макаренка, який грає не гірше за Тремулінаса,але має в рази скромніший контракт. Біло-сині не мають відпустити Макаренка, а пропозиція від одного з топ-клубів у нього є. І там йому пропонують дуже непогані умови. Але для самого футболіста буде важливо лишитися в Києві з огляду на те,як йому довіряє Блохін та спорідненість з "Динамо". Адже він вихованець академії клубу. Взагалі Макаренко другий корінний киянин в "Динамо" після Шовковського. Кияни вже давно не дивилось в бік своєї академії. – написал Бебех.

Макар играет лучше Тремулинаса только потому, что он играет. Но подписывать конечно нужно, а то Селин скоро выздоровеет и опять начнется этот ужас
Сховати
Селина можно отпускать в аренду с правом выкупа, не понятно зачем вообще его брали
не лучше
Сховати
в атаке Трем лучше!
продлить однозначно надо,это будущее Динамо!