24 серпня 2013 13:05
25

З Днем Незалежності!

Сьогодні, 24-го серпня, Україна відзначає 22-ту річницю проголошення незалежності.

Вітаємо наших читачів з цим святом і бажаємо, щоб у вашому житті не було таких перешкод, які ви не змогли б подолати. Здоров'я вам, любові і удачі у всіх починаннях. І, звичайно ж, перемог нашої улюбленої команди в будь-якому турнірі,в якому б вона не брала участь!

З Днем Незалежності!

З повагою, адміністрація сайту «Динамоманія»

Дивно коли зі святом незалежності країну вітають мовою іншої держави...
Сховати
Повністю погоджуюсь. Навіть керівництво рідної Динамоманії плює в цей великий день в душу. Прийде час і буде закон, який зобов"язуватиме всі сайти мати обов"язковий варіант українським текстом. Навіть сьогодні їм тяжко набрати декілька слів не чужою путінською мовою, а великою українською.
Від себе всіх також вітаю і бажаю в майбутньому між людиною з червоним дипломом і бандитом 90-х обирати першу. Іншими словами розуму вас електорат псевдо президента та особливо противсіхам (розвели вас як лохів). Зі святом розумно думаючу частину України.
Сховати
Приєднуюсь! :)
Игорь Михалычь,уже не один год наблюдаю за дарованием украинского футбола Игорем Пластуном,будьте так добры ,обратите на него внимание у парня есть (Удар ,скорость ,мощь и хороший пас),я думаю что для вас не составит никакого труда пересмотреть его кандидатуры,лично у меня не вызывает никакого сомнение что он станет таким же хорошем защитником как и Евгений Хачерида.А самое главное он еще и имеет украинский паспорт. Буду очень вам благодарен .