25 грудня 2012 12:48
3

В составе юношеской сборной Украины U-18 на сборы в Белоруссию полетело шестеро динамовцев

25 грудня юнацька збірна України U18 (юнаки 1995 р.н.) відправилася на збори до міста Гоміль у Білорусі. Там команда має готуватиметься до матчів турніру ім. Гранаткіна, який 5 січня розпочнеться у Санкт-Петербурзі.

Головний тренер юнацької збірної U18 Олександр Петраков повідомив прес-службі ФФУ, що до Білорусі вирушили усі 23 гравця, яких було запрошено на збори. За підсумками, тренери оберуть 18 з них, які і поїдуть на змагання до Росії.

Протягом зборів юнацька збірна проведе кілька контрольних матчів на відкритому повітрі. Її суперниками будуть команди першої та другої ліги Білорусі, а також дубль ФК "Гомель".

Зустрічі заплановані на 28 та 30 грудня − по дві гри кожного дня. Збірна U18 буде поділена на два склади, які й зіграють у ці дати.

На турнірі ім. Гранаткіна суперниками нашої збірної стануть Чехія, Азербайджан та Литва, які були також розподілені до групи "А".

Наводимо список гравців, які викликані на збори юнацької команди U18:

Воротарі: Богдан Сарнавський ("Арсенал" Київ), Ярослав Ставицький ("Шахтар" Донецьк), Віталій Чіжиков ("Зоря" Луганськ)

Захисники: Вадим Шевчук ("Динамо" Київ), Павло Полегенько ("Динамо" Київ), Тарас Качараба ("Шахтар" Донецьк), Едуард Соболь ("Металург" Запоріжжя), Юрій Ткачук ("Металіст" Харків), Євген Малік ("Волинь" Луцьк), Олексій Мілютін ("Динамо" Київ)

Півзахисники: Євген Чумак ("Динамо" Київ), Ігор Харатін ("Динамо" Київ), Артем Габелок ("Шахтар" Донецьк), В’ячеслав Танковський ("Шахтар" Донецьк), Сергій Сізий ("Металіст" Харків), Дмитро Кравченко ("Ворскла" Полтава), Юрій Яструб ("Карпати" Львів)

Нападники: Артур Міронян ("Шахтар" Донецьк), Роман Яремчук ("Динамо" Київ), Артем Радченко ("Металіст" Харків), Дмитро Луканов ("Зоря" Луганськ), Микита Татарков ("Металург" Запоріжжя), Тарас Завийський ("Карпати" Львів) 

Ніхто не знає, чому немає у списку викликаних динамівців Лухтанова з Тищенком?
Сховати
Думаю, Петраков знает))
Сховати
Реально ці два гравці явно не гірше (мяко кажучи) за тих, що викликані у збірну. Отже, причиною може бути або їх травми, або те, що вони поїдуть на збори з основою Динамо. Тому я й запитав.