21 березня 2012 16:48

Владимир Мунтян встретился со студентами родного вуза

У рамках проекту Фан-клубу ФК «Динамо» (Київ) «Разом - до перемоги!» - Володимир Федорович Мунтян зустрівся зі студентами Київського національного університету імені Т. Шевченка, який він успішно закінчив, навчаючись на юридичному факультеті та аспірантурі факультету міжнародних відносин.

Зі студентами зустрілись також зірки радянського та вітчизняного спорту: гандболістки, дворазові олімпійські чемпіонки Людмила Костянтинівна Бобрусь-Порадник та Тетяна Іванівна Кочергіна (Макарец), та Сергій Степанович Савелій – український спортивний телекоментатор, заслужений журналіст України, випускник КНУ.

На зустріч зібрався повний зал. Студенти протягом двох годин у дуже теплій та дружній атмосфері  спілкувалися з легендами спорту. Зокрема, молодь цікавили питання про поєднання особистого життя та професійних занять спортом, як проходили студентські роки спортсменів, про молоде покоління футболістів та гандболістів.

Володимир Федорович Мунтян розповів про своє важке дитинство та перші кроки у футболі. Зокрема, як його помітили тренери ДЮФШ з «Динамо», коли він був хлопчиком, що подає м’ячі. Він подавав ці м’ячі незвичайним чином, а саме, набиваючи шкіряну кулю обома ногами, а вже потім віддаючи її гравцю. На це звернув увагу один з тренерів ДЮФШ, і запропонував йому продемонструвати перед всіма свою майстерність. І коли маленький Мунтян показав дива техніки, раз за разом демонструючи набір фінтів, були зняті всі питання відносно того, ким цей хлопчик стане у майбутньому.
Його історія є яскравим прикладом для людей, які бажають досягти успіхів та великих перемог у своєму житті, і це стосується усіх сфер нашого життя, а не тільки спорту та футболу.

Володимир Федорович Мунтян поділився секретом успіху професіоналізму – талант та наполегливість, повага, доброта та чесність, а головне – це повне посвячення себе ділу всього свого життя. Ці всі чесноти й будуть запорукою успіху.