10 лютого 2012 17:16

Фирташ поможет "Ниве"

Половину фінансових витрат на утримання футбольного клубу "Нива" візьме на себе відомий український мільярдер Дмитро Фірташ. Точніше не він, а підвладна йому установа - банк "Надра". Про це особисто повідомив бізнесмен, перебуваючи з поїздкою в Заліщицькому районі.

"По-моєму, це питання вже закрите? – здивовано запитав мільярдер в губернатора Тернопільщини Валентина Хоптяна, почувши питання журналістів.

У відповідь губернатор зазначив, що тернопільська "Нива" працюватиме 50 на 50. "Тобто 50% Дмитро Васильович допомагає, –  а 50% – меценати нашої області та всі інші».

Нагадуємо, про наміри запропонувати пану Фірташу взяти на себе частину витрат тернопільської футбольної команди голова ОДА повідомив влітку минулого року. "Хочу запропонувати Дмитру Фірташу стати генеральним засновником нашого футбольного клубу "Нива", якщо він погодиться. А я все робитиму, щоб він погодився. Тоді, я думаю, наша «Нива» матиме можливість грати в недалекій перспективі у прем'єр-лізі", заявив пан Хоптян. Очевидно аргументи губернатора були переконливими, натомість "Нива" не тільки отримає фінансові вливання, а бере на себе велику відповідальність.