Автор: pLaYmAkEr
Зареєстрований: 02.07.2010
Останній візит: 04.07.2012
FAN DK!
27 липня 2011 19:21
25

Думки вслух...

Як пройти Рубін??
Я звичайно не тренер, але моє бачення ситуації таке:
1) Зібрати негайно команду, та серйозно поговорити з гравцями, опустити їх на землю, нагадати де вони грають, і для кого!
2) Напередодні матчу за днів 3-4 закрити команду на базі, щоб виключити походеньки по клубах, та барах. Нехай краще подумають про своє відношення до футболу!
3) Показати декілька матчів за участі справді Великої команди Динамо!
4) Можливо пожертвувати матчем з металургом, заради кращих кондицій, але пресенгувати Рубін на кожному клаптику футбольного поля, особливо на їх половині.
5) З перших хвилин грати жорстко, грубо - показати хто тут господар.
6) Гризти землю з першої хвилини до останної, через неможу, не дивлячись на табло!
Незнаю можливо те, що я пишу повний брєд, але, після вчорашньої гри, я сьогодні собі цілий день не можу знайти собі місця!
В мене просто в голові не вкладається як можна на 68 хвилині опустити руки, як професійна футбольна команда, яка ставить перед собою завдання виходити з групи у Лізі Чемпіонів не може вибігати 90 хвилин.
Я просто цього не розумію!!!! Що Єрьоменко, Хачеріді, Каддурі, Мілевський, Алієв, Нінкович, і частково Діакате робили на полі, ці передачи, аби віддати, щоб мяч не у мене відібрали. Де характер у Ярмоленка?? Як можна стати і проводжати мяч поглядом, коли він прокочується від тебе на відстані 2-3 метри??
Чому команда, яка цілий матч в обороні біжить, а команда у якої мабуть напротязі 65% ігрового часу був мяч, стає???
В мене немає слів, але чорт забирай я вірю в Динамо, і продовжую його любити!
Я пробачу невіхід далі від Рубіна, але не з такою бездарною грою!

 

Вершина Сьомiна вже зрозумiла. Вище голови не скочиш. А такими методи вже управляти гравцями "не модно". Бо "демократiя". Iншi часи тепер. Тепер основний стимул -грошi. I наказують штрафами. А не закривають на базi. Старi методи не дiють, а новi - не приживаються)))
Сховати
діють зараз і старі методи, тільки там де немає відвертих мажорів, але у нас вони нажаль є і не один..
Жертвовать матчем с "Металлургом" нельзя. Иначе рискуем снова в следующем году не попасть в ЛЧ. Я тоже верю в команду до последнего. После первого матча с "Валенсией" многие уже не надеялись на проход "Динамо". А по всему остальному - согласен, правда сомневаюсь, что это возможно.
Сховати
нажаль я також, зараз Сьомін не ризикне на відверту та пряму розмову, адже наші мажори його швиденько уйдут!!
Я всё понял... Нужен Сабо.
Сховати
я цього не говорив.... Але хоч мене зараз і розкритикують, я більше був за Лужного, ніж Сьоміна, тому що поки команда не дізналась, що знову буде Сьомін ВСІ бігли, у всіх очі горіли в кожному матчі!!!