13 квітня 2011 13:05
9

Сергей РЕБРОВ: "Не понимаю тех, кто сказал, что "Брага" слабый соперник"

Помічник Юрія Сьоміна в київському "Динамо" Сергій Ребров із самого початку говорив про те, що не така слабка "Брага", як про неї дехто говорив. За словами фахівця, матч у Києві це довів. Про свої прогнози на поєдинок у Полртугалії Сергій Ребров розповів в інтерв’ю сайту "Футбол 24".

- Сергію, як оціните протистояння із "Брагою" в Києві?

- У Києві ми зіграли перший тайм, рахунок якого 1:1. В Португалії проведемо другий тайм. В нас є час і можливості виправити свої помилки і проходити "Брагу".

- А яких помилок "динамівці" припустилися в "першому таймі"?

- Помилок було вдосталь. Не реалізували свої моменти, в другому таймі, мабуть через вилучення, не зіграли у свою силу. Помилки були і ми їх проаналізували, спробуємо більше не повторювати.

- Багато хто говорив про те, що "Динамо" із суперником по чвертьфіналу Ліги Європи пощастило. Мовляв, "Брага", у порівняні із іншими учасниками цього етапу, найслабша ланка. Можливо, "динамівці" просто недооцінили суперника?

- Не розумію тих людей, які говорили про слабку "Брагу". А дехто навіть сказав, що португальська команда на рівні полтавської "Ворскли". Це не гарно по відношенню до "Динамо" і по відношенню до команди, яка пройшла "Ліверпуль" і, я вважаю, справедливо вийшла в чвертьфінал Ліги Європи. "Брага" - достатньо серйозна, дисциплінована команда, вправно грає в обороні і в нападі. У Києві португальці досить вміло пресингували наших захисників. Через це ми, вочевидь, не створили достатньо моментів для того, щоб забити ще один гол.

- Вочевидь, перед грою із "Брагою" тренерський штаб спробував передбачити тактику суперників. Португальці вас здивували чи зіграли так, як і передбачалося?

- Вони здивували тим, що впродовж усієї гри старалися пресингувати, особливо в передній лінії. Португальці не дозволяли нашим захисникам приймати м’яч і віддавати осмислені паси, тому "динамівці" просто вибивали м’яч уперед. Через це уся команда нервувала. До атакуючих футболістів просто не доходили паси і вони не могли розпочати штурм воріт "Браги". Ось цей пресинг здивував.

- Погоджуєтеся, що вдома "Брага" грає ще краще, чим на виїзді?

- Подивимося… В будь-якому випадку, удома "Брага" перед своїми уболівальниками атакуватиме ще частіше. Подивимося…

- Варіант, за яким "Брага" гратиме на утримання нульової нічиї, ви відкидаєте?

- Це вже їхні справи. Нам важливо не помилятися, зіграти на своєму рівні, тоді нам не страшна будь-яка тактика суперника.

 

Никто не говорит про слабую Брагу, но и говорить про ее особую силу - это называется "соломки подстелить" на случай поразки. Нам попался удачный жребий, кто бы что не говорил. Если сравнить с двумя другими португальскими командами, которые одной ногой уже в полуфинале(а может и двумя) и посмотреть турнирную таблицу чемп.Португалии, то там между ними и Брагой пропасть в очках....Что и говорит о классе команд. К вопросу о классной защите Браги посмотрите на показатель пропущенные голы и сравните с Порту, вопросы отпадут. Да Спартак нам бы больше подошел, но совсем уж на халяву в 1/4 Лигы Европы расчитывать верх наглости... Так что кончаем пороть чепуху про сильную Брагу и обыгрываем ее и проходим дальше, иначе это будет крупным провалом в текущей Лиге Европы, а если помнить как с ними же играла шахта будет вдвойне обидно и насмешек над нами будет побольше, чем над шахтой после Барсы...Надеюсь что будет все нормально и мы завтра победим, как это и должно было было произойти в первой игре!Без везения правда затруднительно, хорошо бы, чтобы боженька вернул нам должок за киевский матч....
вы либо с мазератти повылазьте всей командой, либо научитесь обыгрывать брагу... не понимаю вот этого нытья по поводу браги - или проходим или ноем
Сховати
умно и что самое главное правдиво и в точку!
При всем уважении, но фигня это всё, Брага действительно слабая команда. Надо было в первые 20 минут реализовать часть моментов и катать дальше при счете 3-0 или 4-0. А в итоге из пяти-шести моментов забили один гол, потом забили сами себе, потом Шева удалился... по полной программе короче. Вылететь от более слабой команды, да еще на такой стадии - очень обидно. Надеюсь сегодня игроки докажут и нам и себе, что ДК еще поборется за ЛЕ.
Да, а Динамо - это челси, Милан, Реал и т.д. Хватит в облаках-то витать.
Сховати
Брага это слабый соперник, если не обыгрывать Брагу то кого тогда обыгрывать??? Кривой Рог??? Мариуполь? Шепитовку?????
если честно он меня ...
Да Серёга, Брага это команда уровня ЛЧ!!! РЕАЛ, Барселона, Челся, МЮ, Милан равняются на неё.
Реброва здивував пресинг... Щось я не второпав. Це що, жарт?