Автор: Nazik
Зареєстрований: 26.06.2010
Останній візит: 01.09.2021
Назар=)Вболівю за ДК з 6 років!!!
11 січня 2011 16:43
64

Браво Гер Блатер!!!

Вчора перед сном я згадав, що сьогодні оголосять власника Золотого М’яча 2010р. Тому швидко ввімкнув своє чудо прогресу і впав в ступор. Шок! Чорним по білому читаю «Ліонель Мессі став володарем Золотого М’яча 2010р». Протираю очі, я ж спати йшов, думаю може погано прочитав. Ні, читаю ті ж самі рядки. Виходжу з даного ресурсу, шукаю інший теж саме. Вже навіть на оф-сайт ФІФА зайшов і всюди читаю, що Лео переміг. Тоді мої квадратні очі налились кров’ю і я зрозумів, що я вже так легко не засну. Злість і ненависть, саме такі відчуття я почував. Всередині все переверталось, і хотілось кричати і матюгатись. Благо живу не сам і не всі поділяють мою любов до футболу, а тому вони просто би не зрозуміли мій крик з лайкою. Тому змовчав, зтерпів і потупивши погляд в підлогу, човгаючи тапочками я почалапав на кухню. Робити чай і просто побути наодинці переосмислити і звісити всі за і проти.

Йдучи на кухню з голови не виходили запитання. Чому!? За що!? Як так!? І так по колу. Дорога на кухню коротка і я поставивши чайник вийшов на вулицю, подихати свіжим повітрям очистити голову від гнітючих думок і заспокоїтись. Закурив, але швидко викинув цигарку. Я не відчував спокою, який так шукав в їдючому цигарковому диму, а навпаки він ставав комом в горлі і давив. І знов в голові це запитання. Чому!? В голові перебирав різні думки і все старався заспокоїти себе. Згадав про чайник. Повернувся на кухню. Заварив кружку зеленого чаю з бергамотом. Посьорбуючи я заспокоювався і розумів, що вже нічого не змінити. Глянув на годинник він показував 2 годину без 5 хвилин і я розумів, що пора лягати спати, а зранку на свіжу голову, ще раз все обдумаю. Заснув не зразу довго крутився, але потім втома і сон зморили мене.

Проснувся десь близько 9 першим, що я зробив це включив комп’ютер провірити чи це не жахливий сон. Ні все залишилось, так само. Тоді я виключив комп і зайнявся ранковими хлопотами. Ванна, кухня і т.д. Займаючись цими справами в мене з голови не виходили думки про Золотий М’яч. Знов тіж запитання, правда злість вже давно покинула мене і я вирішив з чистою головою від лишніх думок розібратись у цій ситуації по порядку і просто зрозуміти політику гера Блатера. Вона останнім часом особисто в мене викликає купу запитань. Але я відчуваю себе Дон Кіхотом, який бився з вітряками. Так само і я романтик і борець за справедливість, який думає що саме він змінить світ на краще. Смішно!? Мені теж, але такий вже я є і з цим вже нічого не поробиш.

Отже, я почну. В своїх попередніх блогах і просто в коментарях я не раз виражав своє фе цій поважній футбольній організації, а саме геру Блатеру. Тому моя «любов» до нього давно носить теплий характер. Я з самого початку коли ФІФА загарбало під своє крило цю престижну нагороду зрозумів, що потрібно чекати сюрпризу, але не думав, що такого. Запитання появились зразу після оголошення осиних 23 претендентів на ЗМ. Чому в цей список попав Асамоа Г’ян, а основного з ковалів успіху Інтера в переможній ЛЧ Дієго Міліто тут немає. Чому!? Але всі розуміли, що шанси Дієго на нагороду примарні і не дуже придали тому значення. Хоч Дієго заслужив потрапити в цей список 23 своїми результатами. Потім вже всі включились в дискусію про Снейдера, який точно мав попадати в найкращу 3 сезону, що минув. В цій трійці його законне місце, якраз зайняв Лео. За які такі здобутки я незнаю. Але всі поспорили, покричали і на тому розійшлись. Кожен вже вибирав кому Іньєсті чи Хаві дадуть ЗМ!? І знов гер Блатер здивував весь футбольний світ вибравши Мессі. Незнаю це піар хід!? Якщо так то я і ще тисячі фанатів його не зрозуміли. Так Лео талант від Бога. Коли він в ударі від його гри неможливо відірвати погляд, але минулий сезон він ніяк немож занести в актив. Крім Прімери Барса не виграла жодного вагомого титулу. В збірні на ЧС він особисто мене розчарував. Це був не той Мессі до якого привикла публіка. Чому Лео!? За що!? Я не знаю. Просто є одне, але і уточнення. Як би Франс Футбол не об’єднався з ФІФА, а продовжив вручати цю престижну нагороду сам і по старій схемі підрахунку голосів, а як відомо в голосуванні приймали участь лише журналісти. То і трійка і переможець були б інші. Хаві отримав би 36 голосів, а Іньєста з Снейдером порівну по 35, а Лео від журналістів получив 18 голосів. І тепер запитання. Чи вірити Ви в чесність ФІФА!? Я ні, але кому вигідна ця фальсифікація я не знаю. Чи варта ця нагорода таких потуг!? Теж не знаю. Просто хочеться справедливості, а її просто вкрали. Не тільки в нас, але і в Хаві, і в Іньєсти, і в Снейдера. Особливо мені шкода Хаві, який просто по людськи заслужив цю нагороду і як показують дані він мав її отримати.

Життя не справедливе в цьому переконуюсь вкотре, але кожен раз це дуже боляче визнавати. Чому!? Гер Блатер не проводить дійсно потрібних реформ, а займається закулісними склоками, які при тому так явно ріжуть очі. Чому не вводяться відео повтори, а добавляється n число судів!? В той час коли безліч спеціалістів кричать про відео повтори, гер Блатер дурить нас кажучи, що це дуже важко зробити технічно. При цьому заставляє кожен раз говорити про нього в не хорошому тоні, своїми дуже спірними рішеннями. Надіюсь він вже більше не буде переобраний президентом ФІФА, але тут одне дуже важливе запитання. Чи зміниться, щось в політиці ФІФА!? Думаю ні. Гроші вже полонили футбол і нажаль ми втрачаємо контроль над грою мільйонів. Гроші правлять світом і лише такі романтики, як я вірять в глобальні зміни.

Дуже надіюсь, що не лише мене здивував вибір власника Золотого М'яча 2010 року. Хочу почути і Ваші думки, поділитись з Вами власними і просто подискутувати на тему політики ФІФА. Бо особисто мене ніяк не покидає питання справедливості і чесності керівників Світового футболу, тай Європейського теж.

Дякую за увагу!

P.S. Вибачаюсь за рекламу куріння. Згубна звичка!!!

Вова - він не кращий
Мессі лучший он и виграл. Не понимаю ету панику.
Сховати
В чому!? Аргументи будь-ласка!!! Не спорю були 4 голи Арсеналу, але дальше був Інтер і Снейдер з Міліто. Ну і звичайно Сеу Жозе=)!!! Дальше ЧС, де всі 3 мої кандетури дойшли до фіналу. Згіден в Хаві і в Іньєсти тоже получився пшик з ЛЧ, але вони взяли ЧС. Чим Мессі запамятався на світовому форумі!? Особисто мені нічим. Кучую моментів, які він поров і вигляд він мав дуже виснажений навідміно від тогож Снейдера, який і там був мотром. Тому чекаю на реальні аргументи!!!
Снейдер лучший . Я так думаю . )
Сховати
Не один Вы, Федор, так думаете. Мое мнение идентично Вашему. И мне непонятна позиция голосовавших людей. Все-таки уровень игры, который демонстрировал Снейдер, и в особенности результаты его команд (Интер - победитель ЛЧ; сб. Голландии - финалист ЧМ!), свидетельствуют о том, что он по праву должен был выиграть " Золотой Мяч ", но увы, голосовавшие были иного мнения, они даже не " отправили " его в список главных кандидатов...
Чесно я вже навіть не проти Снейдера, але не Мессі він точно не заслужив=)!!!
А с какого боку тут Блаттер, голосовал же не он, а журналисты, капитаны и тренеры?
Сховати
Ну тут сугубо моя думка, можливо в мені говорить український менталітет. Але я чомусь дуже скептично ставлюсь до такого роду демократії і чує моє серце, що владна рука гера Блатера тут приложилась. Ту варто лише подивитись хто, а саме які країни голосували за Мессі і вже сумніви, але це в моїй голові сумніви, можливо Ви всі задоволенні що ж це Ваше право. P.S.Первые места Лионелю Месси в голосовании отдали (по странам): Капитаны - Албания, Багамы, Беларусь, Бермуды, Бразилия, Коморские острова, Капо Верде, Тайвань, Острова Кука, Коста-Рика, Хорватия (голосовал Дарио Срна), Куба, Кипр, Чехия, Габон, Грузия (голосовал Каха Каладзе), Гондурас, Венгрия, Исландия, Иран, Казахстан, Ливан, Либерия, Лихтенштейн, Люксембург, Мальта, Молдова, Монголия, Монсеррат, Новая Каледония, Никарагуа, Нигерия, Польша, Россия, Сан Марино, Сенегал, Словакия, Суринам, Свазиленд, Уганда, Узбекистан, Вануату, Венесуэла. Представитель Украины Андрей Шевченко поставил Месси на второе место (первое у Иньесты, третье у Это'О). Тренеры - Албания, Антигуа, Багамы, Беларусь, Бельгия, Белиз, Бразилия, Вергинские острова, Болгария, Тайвань, Острова Кука, Коста Рика, Хорватия, Куба, Кипр, Чехия, Сальвадор, Фиджи, Финляндия, Гана, Греция, Гондурас, Ямайка, Япония, Иордан, Корея, Ливан, Макау, Мадагаскар, Малави, Монсеррат, Черногория, Новая Каледония, Новая Зеландия, Никарагуа, Россия, Шотландия, Сан Томе и Принсипе, Сербия, Словакия, Сомали, Испания, Суринам, Швейцария, Таджикистан, Тринидад и Тобаго, Тёркс и Кайкос, Уругвай, Узбекистан, Вануату. Юрий Калитвинцев - Хави, Снайдер, Иньеста. Медиа - Алжир, Андорра, Аргентина, Бангладеш, Босния, Франция, Мальдивы, Мальта, Черногория, Намибия, Норвегия, Пуэрто-Рико, Свазиленд, Таити, Таджикистан, Тринидад, Уругвай, Уэльс. Украина - Хави, Снайдер, Месси. Забавный момент: среди журналистов Месси получил 18 первых мест (у капитанов 43, у тренеров 50), в то время как представители медиа Хави назвали лучшим 36 (!!!) раз, Иньесту 35, Снайдера тоже 35. Если бы голосование за трофей происходило по старой схеме (опрос журналистов), то существуют большие сомнения, что Месси попал хотя бы в тройку. Но, что есть, то есть... Цю інформацію можна занйти на одному дуже відомому в Україні футбольному сайті.Так сказати пряма мова з віти=). Робим висновки, або вони навіть самі напрошуються. Але можливо я помиляюсь тоді пробачте=)!!!
Сховати
Просто в большинстве этих стран, я так думаю, выбирали просто лучшего по их мнению, а не именно лучшего по показателям сезона. Да и приимуществ этот мяч не дает никаких, кому это было нужно? В чем корысть?
Сховати
Я й сам задаюсь таким питанням, яка коресть, але не вірю я в таку тупість!!! Тим більше чомусь ні Англії, ні інших велеких футбольних держав немає до чого це!? Незнаю яка ціль, але я як Целофан бачу теорію заговору=)!!!
Я с тобой согласен, хотя так не переживал по этому поводу=)) Вообще я считаю, что справедливо было бы наградить Снейдера, ну либо на худой конец Хави... Месси безусловно великий футболист, но в прошлом году он не был лучшим.
Сховати
Дякую за підтримку. Я теж поділяю твою думку=)!!!
на половину согласен, но только на половину: моя тройка такая 1 Месси 2 Роналду 3 Снейдер как на меня это лучшиу игроки 2010 года, Иньеста проболел пол сезона, Хави красавчик но всего лиш 4
Сховати
Ну і чим Роналду чи Мессі заслужили такі місця!?
все правильно написано !!!
Сховати
Дякую за підтримку!!!