Автор: Nazik
Зареєстрований: 26.06.2010
Останній візит: 01.09.2021
Назар=)Вболівю за ДК з 6 років!!!
8 січня 2011 19:18
27

МОЇХ 5 КОПІЙОК=)...

       В житті кожен з нас неодміно стоїть перед вибором на право чи на ліво, білий чи чорний, підтримувати чи критикувати і т.д. З самого малку ми постаємо перед вибором і чим старші стаємо, тим ваще стає робити вибір, тому що за це прийдеться відповідати нам самим. За все потрібно відповідати і вибравши певну точку зору її потрібно відстояти, і доказати правильність власного рішення. Звичайно ми всі помиляємся, помилялись і будем помилятись. Люди на помилках вчаться, добувають досвід і кожна помилка це урок, який нам дає життя.

        В Україні є вдосталь футбольних команд, але даний ресурс збирає саме фанів, уболівальників, глорів ДК, а отже, ми свій вибір зробили на коресть Динамо. Чому!? Це запитання на яке кожен дасть власну відповідь. Можу сказати, що я задоволений власним вибором на всі 100500% і я радий, що свій перший похід на стадіон в 6 років я зробив саме на гру Нива Тернопіль - Динамо Київ. Саме тоді маленький Назарчик закохався в футбол і захворів футбольною хворобою на все життя. Назва діагнозу ДК. Мені так сподобалась гра києвлян, що після цього я старався не попускати жодної футбольної трансляції. Я радів кожній удачі і плакав коли ДК пропускало голи чи програвало. Це все було по справжньому , тому що діти не вміють обманювати. Тепер мені 18 і хвороба уболівальника лише прогресує в мені. Звичайно я живу власним насиченим життям, а футбол просто хобі, але без нього я не уявляю себе. Кожна вільна хвилина в мене зразу автоматично присвячується футболу, але я безмежно радий цьому=)…

         Отже, до чого я це все!? Блукаючи просторами рідної «Динамоманії» я часто зустрічаю спори на різні теми і це зрозуміло, бо скільки людей стільки думок. Тому дозвольте і мені долучитись до дискусії про…

         Про Андре:               

         Звичайно я не задоволений тим результатом, який ми маємо на даний момент. Але тут потрібно повернутись в жарке літо 2010р. коли тягнулась трансферна «Сантабарбара». Андре потрібно було купляти під збори, а не дозволяти йому залишатись в Бразилії до серпня. Це величезна помилка президента і не зрозуміла позиція Газаєва. Чому ніхто навіть не подумав про акліматизацію, чому!? Коли він мав знаєти спільну мову з партнерами!? Скільки він провів часу на полі в іграх основної команди!? І після цього ми вимагаємо від Андре результату тут і зараз!? Він молодий і дуже талановитий тут говорять факти, а саме статистика з Сантоса і постійні виклики в збірну. Я думаю, що М. Менез має вибір серед футболістів, як ніхто. Чи Ви сумніваєтись в цьому!? Звичайно комусь цих фактів замало, але це вже право кожного. Вірити в футболістів рідної команди і підтримувати їх чи ганьбити на кожному кроці. Я вірю в Андре, в нього велике майбутнє і можливо навіть не в ДК. Так його статистика і гра в Києві не вражає, але тут не вся провина в Андре. Давайте дамо хлопцеві пройти зимові збори з Динамо і вже по весні порахуєм курчат. Я думаю він ще не все сказав. Дуже хочу, що б де хто кусав лікті і почитати їхні коменти, але тут великих змін не буде. Все одно будуть лити бруд, така в них філософія і вони просто не вміють програвати. Ситуація з Ярмоленком яскраво демонструє всю любов наших фанів і підтримку. Я за свої слова готовий відповідати і відмовлятись від них не збираюсь.

         Про Алієва:           

         Тут недавно була дуже хороша робота feodota багато людей відгукнулись і я не хочу бути обвинувачений в плагіаті. Тому коротко поясню власну позицію не вдаючись в деталі. Саша знайшов ЮрПалича, а Палчи знайшов Алієва. Чи повернеться Саша назад в ДК чи ні!? Запитання, але все таки чується, що повернення буде теж довгим і важким, але відбудеться. Повернеться Саша тоді Бертольо втрачає шанси, а я дуже вірю в цього маленького чарівника з Аргентини. Можливо я не правий тоді поясніть мені як використовувати ці два таланти!? В Алієва є фантастичний удар, в Факудо прекрасне бачення гри і шикарний пас, який йому не дозволили продемонструвати травми. Саме цих футбольних компонентів бракує в грі ДК. Немає дальних ударів і штрафні теж втратили гостроту, але немає і останього пасу, який теж важливий в грі любої команди. Що робити я незаню!? Хіба шукати їм обом місце на полі, але легко сказати(написати), а тренеру потрібно приймати кардинальні рішення. Але це все проблеми тренера. Тому повернення Саші це проблеми, але куда без них.

         Про перестройку:

         Думаю вона буде, але поступово. ЮрПалич не Газаєв і ламате все кардинально не розібравшись не буде. Звичайно тут не ламати, а розбудовувати потрібно, але і зміни потрібні. Дуже багато людей, які претендують на основу, але не всі вони тягнуть на неї. Ну залишимо це все на мужні тренерські плечі, а потім ми або похвалимо, або покритикуємо. Такі ми вже є уболівальники. Не постійні, не терплячі і голодні до розправи тут і зараз. Хоча ми все насправді бачимо поверхнево, а в корінь проблеми заглядають одиниці.

         Отже, народ коли Ви вибрали команду ДК то будьте добрі підтримуйте гідно улюблену команду.

         Дякую за увагу. Написано багато, а чи варто уваги!? Це вже вам вирішувати. Я власну точку зору представив, можливо не до кінця, можливо не все доказав, але вона в мене є і я цим горжусь =)…

                                    З Різдвом Христовим!!! Всім Весели Свят=)

По Алиеву и Бертольо... Мне кажется, учитывая скорость Факундо, было бы неплохо использовать его на фланге полузащиты, к тому же эта позиция для него не новая. В общем посмотрим, думаю ЮПС что-нибудь придумает=)) А вообще, хороший пост, лови "+"))
Сховати
Дякую за увагу=)!!! Приємно=)...
И в чем была эта "хорошая работа" ? Позавчера он спалил чучело Алиева , вчера кто-то спалил чучело Шевченко , позапозавчера палили чучело Сёмина , Ярмоленко , Милевского , Богуша , сегодня Андре . І після цього Веселих Свят ? )
Сховати
Ух Федя кожен читає те що він хоче!!! Я на Золоте перо не претендую=)!!! Але все таки спитаю, що Ви мали на увазі коли написали "хорошая работа"!? Поясніть... Ще раз Веселих Свят=)!!!
Сховати
"Тут недавно була дуже хороша робота fedota багато людей відгукнулись "... Відгукнулись це Ви дуже м́яко. )
Сховати
Людина старалась і мені дійсно сподобалась його робота там все розписано дуже класно. Я в своїй роботі так детально не вникав. Згідний людей багато прочитали значить дійсно цікаво написано, а я скромно курю в стороні=)!!! Ми уболівальники такі нам тільки дай вогню=)!!!