23 квітня 2010 10:38
5

"Карпаты" - "Динамо" (14.00). Молодежное первенство. Превью

Молодіжна команда «Карпат» у грі з «Динамо» може зробити важливий крок на шляху до перемоги в першості України.

23 квітня на полі львівського стадіону СКА відбудеться матч молодіжної першості України між лідером турніру львівськими «Карпатами» та київським «Динамо», яке обіймає наразі третій рядок турнірної таблиці. Гра на полі стадіону СКА розпочнеться о 14:00.

До завершення першості командам залишилося зіграти по чотири матчі. Турнірну таблицю очолюють «Карпати», в активі яких 62 очки у 26 іграх. «Зелено-білі» своїх найближчих переслідувачів, «Шахтар» і «Динамо», випереджають відповідно на 6 і 8 пунктів. Тож зрозуміло, що завтрашній поєдинок для підопічних Романа Толочка матиме величезне значення. В разі перемоги наша команда зробить дуже важливий крок на шляху до завоювання свого першого в історії титулу найкращої молодіжної команди України.

Нагадаємо, що в двох останніх іграх карпатівці переконливо обіграли обнолітків донецького «Шахтаря» і запорізького «Металурга» з сумарним рахунком 9:2. Тож львівські вболівальники сподіваються на продовження гольової фієсти у виконанні найближчого резерву своєї улюбленої команди.

Проте у підопічних Романа Толочка є ще одна мотивація у завтрашньому матчі. Справа в тому, що саме «Динамо» у грі першого кола перервало переможну ходу «Карпат» зі старту сезону. Отримавши 10 звитяг поспіль, 30 жовтня минулого року «зелено-білі» у гостях з мінімальним рахунком 0:1 поступилися «біло-голубим». Єдиний гол у тій зустрічі забив нині вже гравець московського «Локомотива» Олександр Алієв. Можна не сумніватися, що наші хлопці добре пам’ятають той поєдинок, в якому у них, до речі, було чимало претензій до суддівства, і завтра зроблять усе, аби реваншуватися. А чи вдасться їм досягти бажаного, дізнаємося вже менше ніж за добу.

Додамо, що поєдинок судитиме Дмитро Жуков з Донецька, асистентами якого будуть львів’яни Юрій Суряк і Тарас Корінь, а їхній земляк Ростислав Пузанський виконуватиме функції резервного арбітра. Інспектор ФФУ – Михайло Прозоровський з Вінниці.

Орієнтовні склади команд (версія Інформаційного центру ФК «Карпати»):

«Карпати»: Піцан, Сагайдак, Гурський, О.Тарасенко, Луцик, Гудима, Куцяба, Мартинюк, Габовда, Фурта, Гордійчук.

«Динамо»: Бойко, Лапушенко, Пінчук, Трубочкін, Козлов, Рябушко, Петров, Гармаш, Макаренко, Щедрий, Панфілов.
 

Он-лайн зажали.(( Как там после первого тайма? Бросьте счетом...
Сховати
1:1
Сховати
Снкс. Уже и сам нарыл во второстепенной ветке... Как все запутано стало.))
хрен с ними___только КИЕВ_только победа!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)))))))))
Да, как посмотреть, так у Карпат далеко не юный дубль, в основном играют парни 21-22 года, есть даже постарше, как Тарасенко. Реально молодых по 17-18 почти никого нет. Конечно, против Динамовских 17 летних Трубочкиных и Панфиловых...они выглядят тяжеловесами