Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 116
Дякую, як завжди дуже цікаво та пізнавально. Погоджуюсь із висновками по Дніпру із його сірим кардиналом Стеценком, який, на мою думку, є головним гальмом розвитку клубу, оскільки стараєтьсся керувати як трансферною політикою клубу, так і формуванням стартового складу. Карпати мені особисто нагадують прорив Стяуа. Буде дуже образливо, якщо після успішного сезону будуть розпродані їх лідери, піде Кононов, а команда знову опуститься в серединку турнірної таблиці. З Металістом - складніше. Літня його селекція мені подобається - придбання Воробея, Клейтона, Тайсона, Вільягри, Романчука, Дишленковича - поки що виправдовують сподівання, покладені на них, підсилюючи гру Металіста. Тому саме Металіст може стати реальною третьою силою, якщо перестане боротися із віртуальними противниками (Суркісом, який все купив) та зосередиться на самовдосконаленні та досягненні конкретної мети.
Показати
Спасибо! А я считаю, что трансферы Воробья и Романчука - ошибка! Ведь не случайно Воробья сплавил и ШД, и Днепр! Могу даже рассказать почему! Донецкие парни знают, они раньше часто Анрдюху в центре в трезвом виде встречали с его дружбаном Зубовым! Как и Дишленковича со Старцевым! Особенно вратарская позиция. Горяинову, капитану команды, похоже укажут на дверь! В противном сулчае не вижу смысла в покупке двух возрастных киперов! Я считаю, что только Днепр может стать реальной третей силой, Металлисту очень далеко, так как они не хотят в себе копаться!
Коментарі по темі:
Доброго вечора, Андрію! Часто читаю Вас у "Футболі", в більшості випадків погоджуючись з Вашою думкою. З Вашого дозволу, задам декілька запитань: 1. Скажіть, будь-ласка, з якими трансферами Динамо за часів Газзаєва (як придбаних, так і проданих гравців) Ви кардинально не погоджуєтесь? 2. Які з трансферів Газзаєва є вірними? 3. Хто з тренерів Динамо відповідає за побудову захисної лінії при Газзаєві? Хто відповідав при Сьоміні? Чому такі разючі зміни у гірший бік в організації динамівської оборони? 4. Чому в тіні перебуває Резо Чохонелідзе? Які його функції зараз у клубі? 5. Чи не здається Вам, що селекційна служба Динамо останнім часом в Україні програє не лише Шахтарю, але й Металісту? І чому складається така ситуація?
Показати
Кстати да Андрей,Вы не знаете чем занимается Резо?Когда был кризис(Демьяненко,Сабо,Лужный)его было слышно.Сечас же вообще ничего,молчит.Уж он то должен понимать что при Газзаеве перспектив у Динамо нет.
1. Это не секрет: Данило и Маграо как защитник. Я их представлял в "Футболе" и представлял крайне негативно. 2. Коваль :) 3. Не знаю 4. Он и должен быть в тени. Но при этом, считаю, есть вопросы, которые требовали его вмешательства, но... А вообще я не раз задавал это вопрос в своих статьях. 5. Хоть Вы по поводу Металлиста не издевайтесь. Асеведо, Лысенко, Воробей, Еременко - большие достижения селекции "Металлиста". У "Шахтера" же лучше финансовые возможности, чем он и пользуется. По "ДИнамо" я уже приводил пример: Маграо брали не защитником. Потому претензии не к селекции, а к тренеру, который видит его на иной позиции.
Гармаш мені нагадує українського Швайнштайгера, без якого зараз важко уявити Баварію і збірну Німеччини. Бертольо ж потрібно трішки часу на налагодження взаємодії з партнерами - техніка та бажання боротися у нього є і це видно уже зараз.
Показати
Мюллера скорее.:)
Севастополь з ФК Львовом дві гри між собою грають - так що очки втратять - тому можна вітати Волинь з підвищенням у класі уже зараз!
Показати
угу тем более 3 месту до них оч далеко,чоб 3 место догнало луччан надо им зделать 3 осечки
Додам ще Ощипка.
Показати
Согласен. На Ошипко будет интересно посмотреть и в сборной и в еврокубках
Чому його не запитали про можливість купівлі вітчизняних гравців? Знову притягнуть чергового "Алмейду"...
Показати
А где найти этих "вітчизняних" игроков которые бы могли усилить команду?
No results found.