Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 206
Хм... Не кря-кря? Кротам без Тейшери ж метадон!
Показати
Козак, летом распродажи не избежать и Динамо. Возможно Шахта решила не париться и принять устраивающее их предложение (которого она может не дождаться летом) уже сейчас
Чуваче! Не бикуй! Якщо ти сам у лайні, то це ще не означає, що тебе хтось обсирає!
Показати
Козак, молодець, давай ще!
Ніхто того Реброва не хайтерить! А от то, що багато хто просто тупо робить з нього ІДОЛА - це вже навіть не смішно!
Показати
Козак, а як називається твоє обсирательство? докапуватися до кожного слова... все гуляй, набрид вже
Коли в дебіла закінчуються аргументи - він розпочинає нервуватися і обзиватися! Але затям, що ти ні в житті ні в футболі ні в чому не розумієшся, тому якщо тобі 10 років - пробачається, а якщо більше - співчуваю! Бажаю всього найкращого
Показати
Козак, де обзиватильство? хамло це характеристика!
Серега,
Більш тупих відмазок як у тебе і придумати важко, а ще когось повчати намагаєшся! Ти в якому класі вчишся?
Показати
Козак, ну якщо питаєшся то маю дві вищі освіти з найвищими степенями!
відмазки? ні, я об’єктивно дивлюсь на речі! що неможливо щоб усе було гладко!
Демофоб,
Все-таки я не можу погодитись, що такими зауваженнями можна зганьбити чоловіка, а не ганчірку, безвольну розмазню. От тобі не здається, що в нас футболісти стали гірше баришень?! Навіть вже від того, що вони витворяють на полі ледь їх задінь. Треба всім показувати фінал ЧС-1978 року - от де дійсно мужики грали. І взагалі! Що такогго хамського сказав Мирон. Я не в захваті від нього і як тренера і як людини, бо то, що він собі дозволяв в бік Динамо - то йому потрібно було б зуби шатати. І збірну як він просрав в угоду хазяїну. Та з тим йому жити! Але й приструнити публічно таких як Безуса - мабуть інколи варто. Хватить робити футболістів недоторканими!
Показати
Козак, якщо не пам'ятаєш, погугли - це дуже легко знайти.
Козак, але в одному я погоджуюсь: Маркевич - дуже погана людина.
Демофоб, Ну яке ж то хамство! Не дуже лагідна, але критика яка не виходить за певні рамки пристойності. Тим більше, що тренер має певні звитяги й досягнення в футболі, а що має Безус, окрім отриманого захмарного контракту?!
Показати
Козак, це звичайне публічне хамство на публіці, яким Маркевич традиційно дле себе займався на прес-конференціях та під час інтерв'ю. Зараз цим новим коментарем він прагне повернутися до цивілізованого спілкування, але дивно очікувати, що у нього налагодяться стосунки з гравцем, якого він тривалий час ганьбив через ЗМІ.
Мені глибоко пофіг, що говорять за моєю спиною
Мені пофіг придурки, що безпідставно мінусують
Тому, що при реальній зустрічі вони тримають свої язики і пальці глибоко в себе в дупі!
Показати
Козак, :))) і це пише людина через інет)) а чим ти відрізняєшся від усіх зараз? тільки одним! обсираєш безпідставно!
Козак, Було багато матчів коли саме перегравало ДК суперників, це я не про ЧУ.
А так прямо "хейтерить" Реброва не бачу сенсу, це, напевно, більш особиста неприязність.
Хоча, я не роблю ідолом Реброва. Багато в чому мені не подобається гра і дуже часто ми виїжаємо на індивідуальній майстерності деяких гравців.
І якщо ви думаєте, що всі відстоюють свою думку тільки на форумах - ви помиляєтесь.
Александр, Однозначно! І коли дивишся, що в команди не має хоч би двійко награних комбінацій, коли бачиш тупі перепасовки поперек поля і на воротаря, коли всі перспективні стандарти виконуються бездарно (в світі це вже давно засіб успіху), коли дивишся на тупе й незрозуміле комплектування складу команди в результаті якого безвольні просери, то втрачаєш відведений час на життя! А ці молокососи поскакали, пива нажлуктились і все клас - ідол є, ідол найкращий. Тим більше, що дійсно повезло в групі ЛЧ і в ЧУ не має того вже Металла, кротівні і навіть ЧО з Метадоном.
Показати
Козак, согласен,уже давно об этом пишу, без качества игры и результат будет только временным,рано или поздно прийдет разочарование. Мы и сейчас с организованными командами, тактически подкованными имеем определённые проблемы.
"Единичый случай" :))))
Показати
Козак, как по мне унизительнее сложно придумать
No results found.