Автор: klos
Зареєстрований: 06.07.2011
Останній візит: 11.01.2015
Жесть)))
17 січня 2013 15:42
6

«Динамовский стиль» от компании Sport & Fashion

http://www.fcdynamo.kiev.ua/news/authors/dinamovskiy_stil_ot_kompanii_sport_i_fashion/ 

Ясно, що поло чи толстовку на трої можна купити в 3 рази дешевше. Але ви маєте майже ексклюзивну річ, якісну, з рідними емблемами. Улюблений клуб - наша слабкість, емоційно небайдужий об*єкт, а на такі речі людина має собі дозволяти витрачати трохи більше, ніж на повсякденні речі. Аналогія - хоббі, всілякі захоплення. Майже кожен вболівальник має у себе деяку кількість атрибутики: прапорці, "рози", футболки, кепки (особисто я). Подруга он на День ЗСУ подарувала стакан з емблемою Динамо, дрібниця, але чорт забирай, гріє душу досі. Так чому б вже не виходити на новий рівень? :) Тим паче я мав намір вже купувати вишиванку "динамівську" :) Тим паче мені дуже сподобалось одне поло, я люблю речі такого штибу і кольорів, на теплу пору року ходити на Олімп в такій одежині, а не в звичній футболці, було б шикарно! :) Треба брати :)
Сховати
Шановний! Мною, на Славетний Клуб, була потрачена вже не одна тисяча євро(я зовсім про це не шкодую)... але таке "фуфло" не варто таких грошей!
Сховати
Ваше право! Але співвідношення ціна-якість можна оцінювати після тримання товару в руках, примірки і т.д. А поки це все лише переливання з пустого в порожнє :) Чи Ви маєте конкретні переконання в фуфловості товару (можливо купували, перевіряли якість, дивлячись в руках)? Якщо так, то не бачу перешкод, щоб Вам не вірити. Але це якщо практичний досвід є :)
Есть пару нормальных вещей, но цены "кусючие"
А цены Лондонские ))))
Сховати
В том то и дело, что не Лондонские- там такое барахло дешевле