Автор: 3ton
Зареєстрований: 10.03.2009
Останній візит: 14.03.2023
24 жовтня 2012 23:58
5

Понравилось ВСЕ, кроме счета...

 Да проиграли, да - снова, НО... старались, отыгрывались и старались победить!! Или я заблуждаюсь??

Футбол онлайн.http://footballonline.ucoz.ua/
Игра в защите тоже понравилась? )))
Нууу, старались, відігравались - похвально. Але якби ці творчі пориви вдягнути в тренерську думку + замінити браковані деталі - і рахунок би був інший. А так, наразі, все закономірно. Ми слабші за ПСЖ і Порту навіть без найменшого запасу росту в ігровому плані в найближчий час. Із Загребом маємо шанси вирвати путівку в плей-оф ЛЄ, в чемпі все-таки дотерпимо до зими, а там вже вирвемо срібло у Металіста та Дніпра. Ждемо зими і рішень тренера, стану Блохіна і слів Суркіса. В цьому році, та й в сезоні загалом, робити нам нічого. Залишилось елементарно не зганьбитися, програвши срібло і навіть не вийшовши в ЛЄ. Хоча такими темпами я й цьому не здивуюсь. Та що робити: Одна команда - одна любов! Динамо Київ!
Сховати
да, нужно признать, что Порту объективно был сильнее сегодня, НО играть с ним было можно и нужно А иначе зачем нам ЛЧ вообще??
Сховати
Ну погодьтеся, щоб переграти більш зірковішу команду, треба брати її командною перевагою, по Лобановському тобто. Треба максимальну злагодженість, тактичну підготовку і самовіддачу. А це вже зі сфери тренера. Гравці які не які є, їх би кому толковому в руки віддати, було б видно перспективу і горизонт розвитку. Грати в ЛЧ треба, і вигравати, і іноді навіть програвати, вчитися на помилках, розвиватися, гнутися коли треба під суперника. Але коли це в комплексі заходів по доведенню гри до ідеалу, коли команда росте. А у нас що: був ЮПС, натренував грати в автобус, прийшов Блохін, 3 матчі потренував і сталась прикрість, тепепр переляканий насмерть Міха... а тренера, по суті, з червня 2009-го як не було, так і нема...