Автор: Shrek
Зареєстрований: 06.06.2010
Останній візит: 06.01.2012
Динамо Київ - велика частина мого життя.
18 жовтня 2011 14:21
14

Кияни, так все таки на якому стадіоні в рамках 1/8 кубка України київське Динамо прийматиме кротів?

 Напишіть хто знає де будуть грати. Чув, що Сьомін хотів на НСК Олімпійському. Суркіс вирішив це питання?

 

І коли поступлять в продажу квитки на даний матч? 

Не думаю, що раніше збірної проти німців там хтось зможе зіграти. І вже ясно тепер, що проти кротів на "Динамо" гратимемо. І навіть в ЛЄ ми навряд чи зможемо зіграти - стадіон не заявлений як домашній на ігри. Тому все, на що можемо розраховувати - чекати на весну)
Сховати
Мне вот интересно, неужели есть команды способные собрать полную "Республику". Я и шахтер в этом смысле не сильно верю.
Сховати
Якщо на відкриття люди по 300-400 гривень віддавали(і не лише через шакіру), то на серйозні матчі Динамо(проти грандів УПЛ і в Європі) кияни ходитимуть, я впевнений. Ажіотаж на такі матчі завжди був, просто наш стадіон не дозволяв показати реальну кількість бажаючих. А якщо додати комфорт нового стадіону і ефект новизни(в плані "треба сходити на новий Олімп") то ми якраз матимемо заповнений стадіон. Якби на ньому проводили і рядові матчі УПЛ то заповнюваність явно була б вище теперішньої - за рахунок сімей з дітьми і більш вимогливих до комфорту вболівальників, які згодні платити більше.
Сховати
Насчет рядовых матчей - вообще не знаю, наверное только практика покажет. Что касается ажиотажа - я прекрасно помню едва заполненный на треть старый стадион на матчах ЛЧ, так что с излишним оптимизмом я бы тоже подождал.
Сховати
Правда, з рядовими то малоймовірно, не окупить себе оренда на один матч за рахунок білетів.. А на європу підуть. Щоправда на європу у вигляді іспанців, англійців, німців. На ізраїльтян, турків і всяких чехів сам розумієш)
сегодня заслал гонцов за билетами на Олимпийский на товарняк с немцами... билетов УЖЕ нет, до матча ещё 3 недели... а Ты говоришь!
Сховати
Стоимость билетов на матч Украина-Германия (11.11.2011) 50 000 билетов на матч будет продано по стоимости 20 грн 20 000 билетов - в ценовом диапазоне 50-800 грн В принципе да, почему нет...
Там бариги багато білетів забрали і студентів всяких, щоб наварити перед матчем. Так що все тільки починається))) Якщо є велике бажання піти - можна сміливо приїзжати і вже навіть через інтернет пробивати білети. Перед матчем можна викупити тікет ну максимум за 50 гривень, а якщо гарно "пресонути", то і по номіналу))) З друзями вже декілька разів на матчі Динамо "забирали" білети у спекулянтів))) Правда номінал вертали - люди ж чесні)))
Сховати
ну мне ехать 800 км... чтобы ехать должна быть уверенность, что билеты будут :-( так что на барыг надежды нет! а вот 7-10 билетов мы бы купили :-) если кто предложит!
Сховати
Сам би купив))) Але ж зараз просять чуть не по 100... перед матчем проб'ю хоча б за 50, щоб на початок встигнути.
перед матчем 100% билеты будут. Возьмешь за сотню гривен не самый лучший вариант :) А если за пару минт до начала матча, то и по номиналу продадут :) PS думаю, если Суркис возьмет в оренду стадион, поставит цену на билеты, как на матч против Сб Германии, то стадион будет часто заполнен.
у кого-то есть еще надежды?
Сховати
Надежды?
На матче с Волынью билетов на кротов не было у меня абон, пофиг.. Играть будут на Лобановского, инфа 100%