Автор: Dimon
Зареєстрований: 20.10.2010
Останній візит: 01.05.2015
15 листопада 2010 20:21
14

Вера в Дениса Бойко

Денис Бойко – неплохой вратарь, который похож очень на Шовковского. Может и вытянуть мёртвый мяч, но и поймать «бабочку». Но ошибки случаются из-за недостатка опыта и как показывает практика Максим Коваль далеко не безупречен.

Денису нужен ещё один шанс и он докажет, что он намного лучше , и Шовковского, и Коваля, и т. д.
     Искренне верю в Дениса и желаю ему удачи!!!

                                                                                 Дмитрий Стельмах

Эту и другие статьи Вы можете прочитать на нашем сайте: footballview.at.ua

кстати согласна с автором...Ден очень похож на СаШо в молодости (по игре). Не зря тот ним все время занимается))
Я за Дена... Ему действительно нужен этот шанс. Не стоит ломать парня и делать уж такую большую трагедию с этого. Пил не он один, просто не повезло и попался имено Бойко. А на канале Украина он дал интервью, потому как эту передачу смотрят очень много людей. Человек отвоевал место в сборной, показал, что может достойно представить ее. Вспомните как блестательно он сыграл. Думаю Ден, довольно был наказан и он все уже осознал. И пора ему возвращаться)) видно, что ему действительно все это тяжело...но все в его руках, поэтому их нельзя опускать. Он долго добивался того, чтоб его имя появилось в большом футболе Украины...и он этого добился. Маленьким шажками двигался к основе, и зделал большой шаг назад. Денис уже раскрученый кипер, и доказал, что действительно достоен играть не только в основном составе, но и в сборной. Если будет над собой работать и физически и духовно... все у него получится...Так что ждем его фееричного возраждения!!!...загнобить человека каждый герой, а вот поддержать? ... хочу сказать, что наши люди только помнят и видят в людях плохое...И это действительно проблема!Чтобы увидеть радугу, нужно пережить дождь.
+100000000
Дякую,DIMON,за пост і за віру і підтримку Дениса. Йому це зараз необхідно! Вибачте, але якщо на офіційному сайті всі сплять і давно забули про Бойко, то де ж йому вибачитись,а не як на "кротоканалі"(як ви виражаєтесь),а ті у свою чергу із роботою справились. Я теж вірю у Дениса! У нього все получиться
Сховати
Поддерживаю!
"Вибачте, але якщо на офіційному сайті всі сплять і давно забули про Бойко, то де ж йому вибачитись,а не як на "кротоканалі"(як ви виражаєтесь),а ті у свою чергу із роботою справились." - саме так, професійно справились. Інша справа, що в Динамо, окрім офіційного сайту, є ще два неофіційних уболівальницьких (на одному з них ми з Вами знаходимось); і є безліч нейтральних сайтів по своїй сутті. Один з них, з цих згаданих сайтів - то таки можна було відшукати; і навіть записати на ньому відео зі звуком - всі інші би зколіпастили. Є ще нейтральні телепрограми... Он, здогадався же Кравець сьогодні підійти на "профутбол" на 2+2... І не було би в кротів відповідного інформприводу! А так... А Ви впевненні, що за оте публічне каяття кроти йому не заплатили? Я - ні!
Сховати
Что за бред? Заплатили... может еще семью в заложниках держат? Я Бойко не оправдываю, но у нас какие-то двойные стандарты: Алиев с Милевским в свое время чуть ли не скидки во всех клубах столицы получали как постоянные клиенты и ничего - Суркис многочисленные беседы вел, уговаривал, штрафовал, а Бойко загулял раз-два и Лужный ПУБЛИЧНО "ставит на нем крест". Пусть уже всех тогда за нарушение режима нагибают.
Сховати
Милевкий и Алиев доказывали сою необходимость игрой, а не попсовым нытьем типа "если б не попался ГАИшник..." и что именно публично сказал Лужный? он просто сказал что Бойко переведен в дубль не уточнаяя за что
"Алиев с Милевским в свое время чуть ли не скидки во всех клубах столицы получали как постоянные клиенты и ничего - Суркис многочисленные беседы вел, уговаривал, штрафовал" - а тепер що? Міля, наприклад, - загуляв після Алчевська, а в Сімферополі не зміг догнати гольовий пас чужого бека! Випадково? - НІ!!!! Аля? - а придивіться Локо: на півсезону, максимум, його вистачило, і те завдяки його пушці! А в хавах геть чисто сачкує! Кому він такий нужен? 8 лямів євро... смішна ціна для класного хава по євроміркам - так ні, намилився знову в Динамо по залишковій вартості... А те, що Суркіс з ними няньчився - ще тоді можна було якось зрозуміти: своїх вихованців не було. Але: нині вже зовсім інша ситуація: свій молодняк підріс - от тепер вони обидва разом з Бойко нехай і начуваються: "святе місце пустим не буває"! - загальновідома істина.... Пропили вони свою карєру; мало того - мізки свої пропили; - хто їм доктор? Далі: а Бойко - не продукт гульні отої парочки? Раз їм можна - значить можна всім: саме так було, є і буде в молодіжному колективі! Це - закон життя! Не вигнати їх зараз - новому підросшому молодняку "світить" їх доля: до 25-ти, і хана по футболісту! Геть їх всіх тьох з команди! Дід Маслов за такі речі виганяв, і не дивився на титули! - бо був розумним дідуган! Інша справа, що постарішавши, на витівки Директора дивився... - так "не зрослось" в нього і під старість! А що вже казати за ВВЛ - так Метр взагалі з першого чиху виганяв - знов таки, пригадую старшого Бойко, який Олександр... І прально робив! А це зараз ****ська демократія - он до чого довела наш клуб! Лужний, Олеже Романовичу,! твердо стій на своєму, це тобі отак доля випробування несе, намагається тебе зламати... Стій, ні кроку назад! Позаду - честь нашого клубу!
Не всі продажні! не думаю,що він захотів підзаробити... На який захотів,на той і звернувся,але ж вам ніколи не вгодиш.Досить вибачився,так всерівно не те!!!просто жах!інших слів до вас немає...
Я в него верю.
На кротоканале каяться, все равно ,что присягу на майн кампф принимать.
Сховати
Я хотів так само сказати, але Ваші слова більш точні. Нехай і різкіші.
не будет у него шанса при живых СаШо и Ковале. а держать его в дубле тоже смыла нет, уж лучше продать