Автор: Nazik
Зареєстрований: 26.06.2010
Останній візит: 01.09.2021
Назар=)Вболівю за ДК з 6 років!!!
2 вересня 2010 20:31
7

Закрийте вікно бо дує!!!(Частина 1)

 Сьогодні по календарі вже другий день осені. Школярі повернулись до школи, студенти в універи, а всі інші з отпусків на роботи одним слово почалиьс звичайні сірі будні, які так швидко надоїдають. Я теж прийшов з універу і на одному сайтів побачив типу таблицю самих гучних трансферів літа і вирішив написати шось в цьому ж дусі але від себе.

                           Отже поїхали:

 Трансферне вікно закрите і тепер знов почнеться куча чуток і сватань то туда то туда, але менше з тим  давайте поговоримо про ті трансфери які відбулись. Я не буду робити  хіт-параду хто кращий хто гірший, або хто перший чи другий цим нехай займається преса це їхня робота це по-перше, а по-друге оцінку будемо давати в кінці сезону, або хоча б зимою. Я пройдусь взагльному по всіх топ чемпіонатх.

                                    АПЛ 

 Ман Сіті знову скупився по повній прогамі, а толку не видно ні стабільності ні гри. Сілва, Мілнер, Балотелі, Яя Туре і т.д.  Які імена, які футболісти ну гри покишо нема, тупо гроші на вітер можливо по ходу сезону, але шось я в цьому дуже сумніваюсь. ТОП-4 взагалі розчарувала Ліверпуль і МЮ балансують на грані фінансової кризи. Тому вони діяли за схемою купи продай, а отже нічим гучним вони нас не побалували так купили пару хороших футболістів но більшого не потягнули. Челсі взагалі якось пасивно вів цю трансферну кампанію крім Раміриса і Бенаюна як вільного нема шо відзначати і ніби гроші є але певно Абрамович почав зажимати=). Арсенал тоже економив, як завжди  Шамах в.а. і  інші трансфери не дужи дорогі і варті особливих компліментів. АПЛ трішки здивувала і розчарувала.

                                 ПРІМЕРА

 Тут теж як завжи затарився Реал мені здається шо даремно крім захисту їм нічого підсилювати не було потрбіно, але вони в захист взяли Карвальо зато знов півзахитс  два склади. Якийсь один трансфер виділяти не хочу всі на мою думку лишні Озіл за молодий для такої команди де оснвну скрипку буде грати Кріштіано, а не він як Вердері, але Моуру видніше. Барса на мою думку провернула один з найкращих трнасферів, а може і найкращий Давід Вілля як ніхто підходить під стиль гри Барси. Тай Маскерано хороший Опз. Всі інші клуби сіро дуже сіро Валенсія зробила розпродажу.

                                   СЕРІЯ А 

Тут теж нема нічого цікавого лише Мілан в кінці провернув два хороших трансфери. Ювентус мені здається не вийде з кризи з такою трансферною політикою. Інтер тихо. Рома взяла імператора чи імператор взяв Рому це ми ше побачимо.

                               БундесЛІГА

 Газпром вирішив дати Магату гроші на трансфери і думаю він буде вимагати високі  результати. Баварія економила. А всі ніші клуби не виділились чимось особливим.

  Можна сказати шо це трансферне вікно не таке багате, як минуло річне на гучні трансфери. Можливо вся причина в тому шо Ман Сіті і Реал звінтили ціни дуже високо і не всім вистарчає коштів з ними боротись. Але все покаже гра в переді цілий сезон.

 P.S. Як ви замітили я тут не зачіпав цін і взагалі використовува мало конкретики більше домислів, а тепре і чекаю на ваші. Це перша частина, друга буде про Україну.                                                  

Якось все вийшло дуже узагальнювальним. На мою думку потрібно було трохи детальніше описати (це побажання для другої частини), але все рівно дякую за старання.
Сховати
Дякую шо прочитав і дякую за побажання обов'язково прислухаюсь. Я на початку блогу написав: "Я пройдусь взагльному по всіх топ чемпіонатх." Сама ідея мені прийшла спонтано- це по-перше, а по друге Я надіявся шо народ сам буде обговорювати гучні трансфери. Помилився нічого на помилках вчаться друга Частина буде трішки іншою.
Хмм. Отличное средство от кротов. Дабы шифровать инфу - выделяйте курсивом! =)
Сховати
=)!!!
Ещё неплохое средство от кротов - лопата. Выкопал крота и лопатой по загривку. Этим летом у нашей семьи уже 3 зарубки на держаке, четвёртого отловил соседский кот.)))
А можно не выделять курсивом? реально не прочитал из-за этого!
Сховати
Сорі!!!