Автор: GAZZA
Зареєстрований: 23.02.2010
Останній візит: 28.12.2010
26 серпня 2010 07:46
4

путь к большим успехам...

 2009-2010

Игорь Суркис: "Наш уровень-это Лига Европы"

Валерий Газзаев: "За 3 года выиграем Лигу Чемпионов"

2010-2011

Игорь Суркис: "Наш уровень-это УПЛ"

Валерий Газзаев: "За 3 года выиграем Лигу Европы"

2011-2012

Игорь Суркис: "Наш уровень-это Первая Лига."

Валерий Газзаев: "За 3 года выйдем в Премьер Лигу!"

От не вміємо ми цінувати своє, ми не вміємо любити своє. От такі вболівальники - це ті, хто б'є своїх жінок, смітить в себе в місті і грубіянить випадковим людям. Ганьба таким вболівальникам! Але от ще - за останні років 5 принаймні ми хоч щось показали в ЛЧ. Ми лише в групі барахтались, результат був лише в КУЄФА. Вибачте, але ми не клуб рівня Барси(ну так вже склалося) і ми не можемо розраховувати на постійні перемоги в єврокубках. Ми завжди граємо в Європі, боремось з дуже достойним суперником за чемпіонство в Україні, у нас славетна історія - є чим гордитися. Навіщо тоді поганити клуб за помилки, від яких він аж ніяк не застрахований?! Головне, що ми розвиваємося, а все інше прийде!
Сховати
Уверен вы говорили это, говорите, и скажите когда мы опустимся в Первую Лигу... на все времена отговорка... Когда ребенок не знает букв, по-вашему хорошая мать похвалит его и скажет "рости дебилом, сынок"??? "Але от ще - за останні років 5 принаймні ми хоч щось показали в ЛЧ" что показали??? 4 место в группе??? да! молодцы... Медали нам... "Ми завжди граємо в Європі, боремось з дуже достойним суперником за чемпіонство в Україні, у нас славетна історія - є чим гордитися."- кроме истории у нас больше не чем гордиться, умел Лобановский, умерло Динамо... "Головне, що ми розвиваємося, а все інше прийде!"-сколько лет вы смотрите футбол??? такое чувство что только начали... но если я ошибаюсь, скажите пожалуйста какой год нам втирают эту фразу??????? статистика вещь упрямая...
лови минус!
Газзаев в "Динамо": 2009-2010: Выиграл - Суперкубок. Проиграл - Чемпионат, Кубок, Лигу Чемпионов, Лигу Европы! 2010-2011: Выиграл - ...(Может что-то и выиграет хотя лично мне веритса с ТРУДОМ!) Приграл - Уже проиграл Лигу Чемпионов... ТАК СКАЖЫТЕ ЖЕ МНЕ СКОЛЬКО МОЖНА ЖДАТЬ???? УВЕРЕН ЧТО ГАЗЗ И ЛИГУ ЕВРОПЫ ПРО...ЕТ!!!!