Автор: ViAn
Зареєстрований: 02.04.2010
Останній візит: 15.08.2010
6 липня 2010 17:39
2

Золотий хлопчик

 

Як ви уже здогадалися -це Денис Гармаш , найперспективніший півзахисник Динамо та України , Чемпіон Європи U -19 .

 

Вихованець луганського ЛВУФК. Влітку 2006 року перебрався до Києва на запрошення тренерів столичного РВУФК, а вже за рік перейшов до структури «Динамо» (Київ).

Дебют за команди динамівського клубу — 10 квітня 2007 року у матчі другої ліги чемпіонату України «Єдність» (Плиски)«Динамо-3» (2:1). У дебютному матчі у першій лізі за другу команду «Динамо» 29 липня 2007 року (перемога 5:0 на «Дністром» (Овідіополь)) відзначився забитим голом. Всього провів 7 ігор у «Динамо-3», 55 ігор за «Динамо-2», також має в активі 9 зіграних матчів та 2 забитих голи у першості дублерів (дані станом на 23 серпня 2009 року).

У сезоні 2007—08 тричі потрапляв до заявки «Динамо» на матчі вищої ліги, однак на поле в матчах чемпіонату так і не виходив. Натомість, того ж сезону відіграв один тайм за «Динамо» у розіграші Кубку України, а у вересні 2007 року вийшов на заміну в товариській зустрічі проти «Мілану».

Дебютував у вищій лізі у складі основної команди «Динамо» 31 серпня 2009 року у грі проти донецького «Металурга».

Викликався до збірних команд України різних вікових категорій. Дебют у формі збірної — 27 лютого 2007 року у матчі збірної України U-18 проти кіпрських однолітків (нічия 0:0). 17 листопада того ж року, у 17-річному віці відіграв матч за молодіжну збірну України U-21 проти «молодіжки» Ліхтенштейну (перемога 5:0).

У складі збірної України U19 — чемпіон Європи 2009 року. Під час фінальної частини чемпіонату, що проходила у Донецьку і Маріуполі, взяв участь в усіх 5 матчів збірної України на турнірі. Відзначився трьома забитими голами, ставши таким чином головним бомбардиром української збірної на змаганнях. За нічийного рахунку 1:1 у півфінальному матчі проти збірної Сербії відзначився дублем, забезпечивши остаточну перемогу своєї команди (3:1). А у фінальному матчі проти англійців (остаточний рахунок 2:0) створив перевагу збірної України у рахунку вже на п'ятій хвилині матчу точним ударом після розіграшу кутового удару.

Перший матч за "Динамо" Денис Гармаш провів проти кращої команди континенту.

Вихід на шістдесятій хвилині на заміну замість Юссуфа у товариській зустрічі з "Міланом" Дениса Гармаша поставив багато запитань. Першим і основним було питання - хто це. Появою Гармаша на полі були здивовані не тільки вболівальники, а й добра половина ложі преси. Скажу більше, мало хто з журналістів до цього моменту знав про існування такого футболіста.

Відігравши трохи більше півгодини, Гармаш став чи не героєм матчу - саме його відзначив у складі київського гранда віце-президент "Мілана" Адріано Галліані.

Як з'ясувалося, сімнадцятирічний вихованець РУВФК потрапив у запас першої команди "Динамо" абсолютно випадково - оскільки один з основних опорником Михалик був травмований. Говорити про те, що на футбольному небосхилі з'явилася нова зірка, поки рано - хлопцеві потрібно ще дуже багато працювати над собою. Однак привід розповісти про дебютант є вже зараз.

Денис з простої сім'ї. Народився під Луганськом в невеликому містечку Мілове, що в тридцяти кілометрах від Росії. Його батько - вчитель фізкультури, мама займається вихованням молодшої сестри. До Києва, в РУВФК, він перебрався в кінці 2006 року, завдяки Олександру Петракова.

"Я помітив Дениса минулої осені, - розповів Олександр Васильович. - Він тоді грав у складі ЛУВФК. Дивлюся на нього і розумію - мій футболіст. Худий, довгий, схожий на мене. Буває таке, дивишся на людину з боку і в ньому впізнаєш себе ... "

У РУВФК активного і скромного хлопця помітили тренери "Динамо". 8 липня в Нікополі завершився турнір дитячо-юнацької ліги серед команд вищого дивізіону, укомплектовані гравцями 1990 року народження. Одного з постійних лідерів "Динамо-2" вихованці РУВФК вибили з боротьби ще у чвертьфіналі. Забив вирішальний м'яч вже футболіст "Динамо-3", тоді ще виступав за інтернат, Денис Гармаш, який після закінчення змагань був названий кращим гравцем турніру.

А ось як характеризує Гармаша Юрій Мороз, тренер юнацької збірної 1990-го року народження: "Денис потрапив до основного складу нашої команди і це вже говорить про те, що у нього є певний талант. Але у 17-річного півзахисника не все так гладко, як здається. При своєму зрості він слабо грає головою, мало використовує ліву ногу, часто отримує картки за надмірну емоційність. У той же час у нього непоганий дриблінг, хлопець технічно оснащений, добре бачить поле, має пристойною швидкістю ".

Юрій Калитвинцев, який працює з Гармашем у "Динамо", не поспішає ні хвалити, ні лаяти його. На питання про те, чи спілкується Денис з партнерами по команді, він відповідає: "Рано йому ще спілкуватися. Йому поки стоїть щільно зайнятися футболом". Представляє тренер свого підопічного як приємну, легко навчається футболіста, який користується авторитетом на полі: "Звичайно, є вікові проблеми, але проблеми, які легко вирішуються, такими, по суті, не є".

Гармаш, не смотри на этих полу-киевских ублюдков. Не надо,) Уже Милю,педофилы, обувают, а гроб Шевы примеряют на всех родителей. Родителей гроба Шевы цалуют. в....
Этим алмазам ещё нужно произвести полную бриллиантовую огранку алмаза, но кому это нужно? Последний, кому это было нужно - это Палыч, а Газзаеву нужно было за базар отвечать (взять за три года Лигу), вот поэтому не и получается. Но на базаре, где торгуют своим Я, без оконечного результату, так обычно и бывает. Развод по полной программе. Ну что ж, и на старуху бывает проруха.)