12 травня 2024 20:53

"Тоттенхем" готовий влітку продати Соломона

Керівництво «Тоттенхема» у літнє трансферне вікно буде готове розглянути можливість продажу 24-річного вінгера Манора Соломона.


Футболіст через тяжку травму пропустив більшу частину поточного сезону, через що перестав входити у плани головного тренера команди Ангелоса Постекоглу. Коуч «шпор» не проти, якщо клуб продасть Соломона, а виручені від трансферу гроші реінвестує у підсилення складу.


У «Тоттенхемі» розуміють, що на Соломоні можна зробити гарний бізнес, навіть незважаючи на проблемний сезон футболіста. У лондонський клуб Манор перейшов вільним агентом, використавши Annexe 7 ФІФА. Тому колишній клуб ізраїльтянина – «Шахтар» – досі веде дискусії з «Тоттенхемом» про компенсацію, хоча англійці, вочевидь, нічого платити за Соломона не збираються.

Раніше повідомлялося, що «Тоттенхем» пропонував «Шахтарю» 10% від наступного трансферу Соломона, проте клуби так і не домовилися. Тепер існує ймовірність, що «шпори» встигнуть продати ізраїльського вінгера раніше, ніж узгодять хоч якусь компромісну позицію у переговорах з «гірниками».


Цього сезону Соломон встиг провести лише 6 матчів за «Тоттенхем», у яких відзначився 2 результативними передачами.