12 травня 2024 09:27

"Досить уже мені вплутуватися в авантюри". Хацкевич повертається в Україну – гучна заява екстренера "Динамо"

Олександр Хацкевич дав ексклюзивний коментар Sport-express.ua стосовно продовження своєї кар’єри. Тренер не буде розглядати екзотичні варіанти, а повернеться в Україну.


Сайт Sport-express.ua зателефонував Олександру Хацкевичу, щоб дізнатися, як його справи та які у тренера плани на майбутнє.

«Наприкінці травня – на початку червня я планую повернутися в Україну. Пора їхати додому. Пропозиції є. Досить уже мені вплутуватися в авантюри», – сказав Олександр Миколайович.


Нагадаємо, що останнім клубом Хацкевича був польський Заглембє (Сосновець) із другого дивізіону Польщі, який він залишив у квітні.

Спеціаліст покинув клуб зі скандалом, адже перед відставкою на базу команди увірвалися агресивно налаштовані фанати та намагалися застосувати до нього фізичну силу.

До цього білоруський фахівець тренував кіпрську Карміотіссу, але звідти він також достроково пішов. Потім в інтерв’ю Хацкевич зізнався, що у клубі були нечесні ігри і йому пропонували здачу матчів, але він не погодився, тому довелося йти.