11 травня 2024 20:20
1

Тарас СТЕПАНЕНКО: "Поставили жирну крапку та стали заслуженими чемпіонами"

Хавбек "Шахтаря" Тарас Степаненко прокоментував перемогу над "Динамо".

- Я щасливий. Ми виграли. Був важкий сезон із злетами та падіннями. Нині ми заслужені чемпіони. Дуже добре пройшли цей відрізок. Без поразок та нічиїх. Усі виграли. Сьогодні поставили жирну крапку. Думаю, що ні в кого не буде питань із цього приводу. Зараз відпочинемо ми готуватимемося до фіналу Кубка України.


Дуже добре розпочали матч із "Динамо". Контролювали гру та забили м'яч. У другому таймі більше чекали на свої шанси, бо кияни полізли вперед. Але їм майже нічого не дали створити. Пенальті? Був удар, м'яч влучив у руку. Суддя подивився на VAR. Все чітко. Думаю, там жодних запитань. У другому таймі грали вже за результатом. Ми мали кілька випадів. Зараз почуваюся добре, хоч мало граю. Але це вирішує тренер.

Ви заслужені футбольні ділки. Проплатили весь чемпіонат, простимулювали всіх суперників Динамо, які кістьми лягали за ваші гроші, проплатили Олександрію і 3 очки, бо не вірю, що в Прем'єр лізі сидять такі барани і ставлять незаявлених футболістів на гру. навіть у 2 лізі до такого не додумається жодна команда.