26 квітня 2024 16:03

Сергiй КОВАЛЕЦЬ: "Буяльский та Ярмоленко роблять погоду в нинішній грі "Динамо" і допомагають молоді швидше зростати у професійному плані"

Колишній півзахисник київського «Динамо», збірної України та екснаставник української молодіжки Сергій Ковалець в ексклюзивному коментарі «Рейтингу Букмекерів» поділився своїми думками щодо центрального матчу 26-го туру української Прем’єр-ліги «Дніпро-1» – «Динамо» Київ.


"Це протистояння заслуговує на увагу, оскільки в подібних поєдинках завжди запекла боротьба. Не слід забувати і той факт, що у першому колі «Дніпро-1» обіграв «Динамо». Тому маємо надію, що це протистояння має підтвердити статус центрального в турі.

Думаю, команда психологічно виявилася не готовою до боротьби за золоті медалі, хоча ще після осінньої частини чемпіонату підопічні Юрія Максимова були серед претендентів на найвищі місця.


За короткий проміжок часу молодому наставнику киян Олександру Шовковському вдалося зняти напругу з підопічних у тренувальному процесі – це перенеслося і на поєдинки чемпіонату, в яких команда досягає результату, показуючи непоганий футбол.


Тим паче, що вже доступні досвідчені футболісти – Андрій Ярмоленко та Віталій Буяльський. Це гравці, які «роблять погоду» в нинішній грі киян і допомагають молоді швидше зростати у професійному плані та набиратись досвіду.


Мені чомусь здається, що чемпіоном стане той, хто переможе 11-го травня у грі «Шахтар» – «Динамо».


А що стосується матчу в Дніпрі, то я б оцінив шанси «динамівців» на перемогу в 55%, прогнозую рахунок 1:2 на користь команди Олександра Шовковського".