19 травня 2024 22:49

Віталій ПОНОМАРЬОВ: "Рух" не буде спеціально налаштовуватись на "Динамо"

Сьогодні “жовто-чорні” виявилися сильніше “Чорноморця” (2:0). Віталій Пономарьов наголосив, що будь-який фінал сезону буде прийнятним.


“Ми задоволені перемогою та позитивним результатом. Для нас у цьому чемпіонаті кожен матч був непростим. Так і цього разу команда відчувала певний тиск, звертаючи увагу на ситуацію у турнірній таблиці.

Три матчі поспіль «Рух» провалював перші тайми. Це більше питання психології, адже в колективі зібрані молоді хлопці, які не можуть демонструвати стабільну гру протягом всього сезону.

З «Динамо» слід вийти та зіграти так, як ми грали протягом всього чемпіонату. «Рух» не буде спеціально налаштовуватись на цю гру, адже хлопці знають, який футбол мають продемонструвати".

"Хочеться бути якомога вище у турнірній таблиці. Якщо «Рух» зможе потрапити в єврокубки, то ми будемо тільки раді. Якщо проаналізувати наш склад, то грало п’ятеро гравців, які лише в цьому сезоні дебютували в УПЛ та показують хорошу гру.

Хлопці самі бачать турнірну таблицю й розуміють, що можуть потрапити в єврокубки. Вони ставлять перед собою найвищі цілі та хочуть їх досягнути. Це нові для них відчуття і їм ще потрібно звикнути до цих викликів”, – розповів наставник.

“Рух” та “Дніпро-1” ділять четверту сходинку (49 очок).