19 травня 2024 17:32

Трилер у битві "Полісся" – "Металіст 1925" і успіх "Руху" з "Чорноморцем": результати матчі претендентів на єврокубки

Львівський Рух, який переграв Чорноморець (2:0) та Полісся, котре в Києві не зуміло виграти у Металіста 1925 (3:3), продовжують претендувати на єврокубки.


Натомість харків’яни звалилися на дно у турнірній таблиці, а «моряки» перебувають у «вільному плаванні» в її середині.


Поєдинок у Львові розпочався дещо мляво і до пори до часу, а саме до 28 хвилини, дивився не дуже цікаво, але після того, як пальнув, заклавши дугу Ілля Квасниця, на полі стало веселіше.


Мав відмінний шанс подвоїти перевагу господарів поля Денис Підгурський, але не зумів реалізувати пенальті. Удар з точки потягнув Данило Варакута.


Та різницю у плюс два на свою користь львів'яни все ж зробили, покаравши одеситів за дуже незграбну гру в обороні по перерві.


Україна. Прем’єр-ліга


29-й тур


Рух – Чорноморець 2:0 (1:0)

Голи: Квасниця, 28, Таллес, 74.


Натомість гра у Києві розпочалася настільки жваво, що ще не всі з глядачів дійшли до своїх місць, а вже було забито два голи. Тобто, ще до десятої хвилини.


Спершу красиво забив колишній динамівець Києва Денис Гармаш, але його партнери по захисту з Металіста 1925 не зуміли втримати перевагу від слова зовсім.


Особливо курйозним вийшов гол Дениса Ндукве. До речі, його перший у футболці «вовків». Однак, і у випадку з іншими голами питання до Олега Мозіля маються.


У таймі номер два моментів обидві команди також мали чимало, але відклали все на останні секунди, коли суперкамбек видав Металіст 1925. За три хвилини команда Віктора Скрипника відіграла різницю в два голи. Героєм харків'ян став автор дубля Арі Моура.


Україна. Прем’єр-ліга


29-й тур


Металіст 1925 – Полісся 3:3 (1:3)

Голи: Гармаш, 2, Моура, 90, 90+3 – Мустафаєв,10, Ндукве, 21, Луїфер Ернандес, 30.