19 травня 2024 10:35

Ігор КОСТЮК: "Від матчу з "Рухом" чекаю на боротьбу за чемпіонство"

Наставник «Динамо» U19 Ігор Костюк прокоментував перемогу своїх підопічних над криворізьким «Кривбасом» з великим рахунком 6:1:


- Ми задоволені, в першу чергу, результатом. Налаштовувалися на такий довгий поєдинок, тому просили футболістів з перших хвилин діяти агресивно, пресингувати. Добре, що нам вдалося реалізувати свої моменти. Повели у рахунку, потім суперник розкрився, і ми забили решту своїх м’ячів.


- Перемога з рахунком 3:2 у першому колі далася складніше, ніж сьогодні, коли вдалося виграти з рахунком 6:1?

- Добре пам’ятаю наш минулий матч, коли рахунок був 1:1, потім теж була затяжна тривога, але після паузи ми швидко забили два м’ячі і суперник реалізував свої моменти. Сьогоднішня ж гра складалася дещо по-іншому. Ми грали якісніше, тому і перемогли.


- Прокоментуйте гру «Кривбаса», чи вийшла ця перемога легшою, ніж ви гадали?

- Збоку часто може здаватися, що перемоги легкі, але насправді це результат важкої праці на футбольному полі. Ми добре перебудовувалися, добре розкривали фланги, швидко переходили від оборони до атаки. Саме на таку гру ми і налаштовувалися. Розуміли, що «Кривбас» добре грає саме у такій фазі, тож підготувалися і були готовими до втрати м’яча і не давали супернику розганяти атаки за винятком періоду, коли рахунок вже був 5:1 чи 6:1.


- Ви завершуєте чемпіонат виїзним поєдинком з «Рухом», чого очікуєте від нього?

- Це буде фінальний матч, тому боротьби за чемпіонство. Нас очікує вирішальний матч – і цим все сказано.