18 травня 2024 15:25

Навас гратиме у "Севільї" до кінця року без зарплати, а потім сам обере посаду в клубі. Про відхід Хесуса оголосили позавчора

Хесус Навас залишається у «Севільї».


Клуб з Андалусії повідомив, що президент Хосе Марія дель Нідо Карраско та 38-річний захисник домовилися продовжити контракт до 31 грудня 2024 року. Після цього Навас завершить кар'єру футболіста і працюватиме у клубі на тій посаді, яку забажає.

«Ні секунди не вагаючись, я ствердно відповів на пропозицію президента мого клубу. Так, я хочу завершити кар'єру тут. Я хочу продовжувати виступати за Севілью. Я охоче погодився продовжувати підтримувати зв'язок із клубом, який я люблю.

Моє бажання – і я повідомив про нього президенту – полягає в тому, щоб продовжити грати до кінця грудня у перехідний період, щоб допомогти команді. Саме цього дня я повішу свої бутси на цвях, будучи гравцем «Севільї» – я завжди мріяв про це.

І ще: у найближчі кілька місяців, останніх для мене в ролі професійного футболіста, я не отримуватиму зарплату, яка була погоджена з президентом, і перераховуватиму її до фонду. Це моє рішення і я повідомив про це клубу», – сказав Навас.

Нагадаємо, позавчора «Севілья» оголосила про звільнення Хесуса. Футболіст висловив розчарування цим рішенням, виклавши пост у соцмережі – за його словами, клуб навіть не пропонував йому продовжити контракт. Крім того, він спростував заяви про те, що отримав вигідніші пропозиції від інших команд.