18 травня 2024 15:22

Євро-2024. Суперник збірної України у травні проведе навчально-тренувальний збір

Фото - ua.depositphotos.com


Суперник збірної України на чемпіонаті Європи 2024 року, команда Словаччини, проведе неофіційний навчально-тренувальний збір у Шаморині.


Збірна України на груповому етапі Євро-2024 виступатиме у групі Е разом із командами Бельгії, Румунії та Словаччини. За повідомленням Словацького футбольного союзу, гравці національної команди, які вже звільнилися у своїх внутрішніх чемпіонатах, проведуть неофіційний чотириденний тренувальний збір, який розпочнеться в Шаморині (база збірної Словаччини — прим.) 23 травня.

До участі в зборі будуть залучені 20 футболістів. До того ж, оскільки головний тренер збірної Словаччини Франческо Кальцона наразі зайнятий у справах італійського «Наполі», який він також очолює, команда готуватиметься в Шаморині під керівництвом його асистента Марека Гамшика.

«Цей збір у Шаморині має на меті підтримку ігрових кондицій хлопців, які раніше завершили виступи в національних чемпіонатах. Провідні клуби не зобов’язані відпускати гравців у цей період, тому багато молодих футболістів, які раніше не були викликані до національної збірної, отримають шанс показати себе», — сказав Гамшик.