18 травня 2024 09:36

Капелло про Аллегрі: "Його лаяли і в переможні роки, але останнім часом критики стало надто багато. Після Кубка вирвалася ображена гордість, можливо"

Фабіо Капелло вважає, що Массіміліано Алегрі отримав занадто багато критики.


"Ювентус" звільнив тренера після переможного фіналу Кубка Італії з "Аталантою", оскільки залишився незадоволеним його поведінкою.

Наприкінці гри Алегрі зірвав із себе піджак і кричав на резервного арбітра, а після червоної картки аплодував судді

Італійський фахівець очолював «б'янконері» з 2021 року та привів команду до перемоги у Кубку Італії. Також він працював з туринцями з 2014-го по 2019-й, здобувши 11 трофеїв.

«Його лаяли й у переможні роки, але останнім часом критики стало надто багато. Правда в тому, що за нього каже його кар'єра. Алегрі заслуговує на повагу.

Його поведінка наприкінці матчу мене здивувала. Мабуть, у цьому був якийсь глибший зміст. З приходом Джунтолі атмосфера в Ювентусі змінилася, і він відчув це. Можливо, після перемоги у Кубку вирвалася ображена гордість.

Цього сезону «Юве» поступався «Інтеру» та «Мілану». Виграти щось із гравцями, які ніколи цього не робили, дуже важливо. Перемоги творять новий менталітет.

Проте, щоб підняти рівень, Ювентусу доведеться витрачати гроші. Команді потрібні 3-4 сильні гравці», – вважає колишній тренер «Мілана» та «Ювентуса».