17 травня 2024 20:23

Джеррард про "Ліверпуль": "Клоппу поставлять пам'ятник, сподіваюся. Пам'ятаю, думав, що заплатив би будь-які гроші, щоб рік пограти за цього хлопця"

Стівен Джеррард закликав "Ліверпуль" встановити пам'ятник Юргену Клоппу.


«Порушення виникло вже після першої прес-конференції. Після того інтерв'ю ти майже боксував з тінню біля дзеркала, думаючи: «Ну давай, вперед, гра почалася».

Нас із Джеймі [Каррагером] запросили представити основну команду Ліверпуля в Австралії в рамках товариського матчу. Ми отримали невелике уявлення про те, яке це – коли він стоїть перед тобою та дає тактичні вказівки.

Пам'ятаю, сидів і думав: «Я б будь-які гроші віддав і зробив будь-що заради того, щоб рік пограти за цього хлопця». Це був товариський матч, але я влетів у цю гру так, наче це кубковий фінал.

Заради всього святого я сподіваюся, що йому поставлять пам'ятник. Сподіваюся, що він уже майже готовий. Вважаю, що він заслуговує на те, щоб у клубі була його статуя.

Якщо говорити про всіх тренерів, які досягли величезних успіхів у «Ліверпулі», він виявиться серед кращих», – сказав колишній капітан мерсисайдців у ролику-посланні, записаному спільно зі Sky Sports.